muslumbingollu
Üye
Aynı cihaz benimde ama bende bu özellik yok :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynı cihaz benimde ama bende bu özellik yok :/
Tamamdır hocam bide sesli okuma olsaydı tadından Yenmezdi malum Auto Android olmucak gibiHocam acele ile foto çektim ☺
Ekli dosyayı görüntüle 2629
Ekli dosyayı görüntüle 2630
Ekli dosyayı görüntüle 2631
24A için geri kamerası lazım. Bu opsiyon varsa 24A gelecektirAbiler, bende Golf alma arefesindeyim, alacagim highline arac uzerinde 24A mi gelecek 19A mi? Apple Car ozelligi olacak mi? Yahut opsiyonel bir media aygitinami yonelmeliyim?
Geri gorus kamerasi olacak aracta hocam.24A için geri kamerası lazım. Bu opsiyon varsa 24A gelecektir
Hocam bizi aydınlatın bu konu can sıkıcı bi durum aynı cihaz aynı zaman üretimi aynı model ama farklı cihazlar? Bilgili arkadaslar görmedi konuyu etiketleseniz size zahmet24A için geri kamerası lazım. Bu opsiyon varsa 24A gelecektir
Merhaba @EMRAH ATTS,mesajları sadece android işlemcili telefonlarda görmek,okuma ve cevaplamak mümkün oluyor zira dün akşam diğer telefonla yani samsungla denedim ve başarılı bir şekilde mesajları okudum ve ekrandan cevapladım.@Jesi hocamızında 19 a mesajları göremiyor
Deneyeyim hocam bi ?@muslumbingollu hocam başka bir telefon ile denediniz mi hiç?