muslumbingollu
Üye
Bu konu havada kaldı sayın hocalarım..?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Deneyince yazacagım hocam..Mesajın sağ tarafında bir simge var liste ekranında. Orayı seçtiğimde okuyor. Bir de öyle dener misiniz?
Bu arada cevaplama opsiyonu iPhone da çıkmıyor bende de.
Hocam 24 mü 19 mu nasıl nerden anlıyoruz ?24A hocam@joebrainSent from my iPad using Tapatalk
Hocam windows ile alakalı olabilir. Androidde geçen gün göründüler. Hatta sessli de okudu mesajı.sayın uyeler selamlar saygılar. Dediğiniz üzere geri görüş kamerası voıce tuşu(hem cihazda hem direksiyonda),24A serisi ve app conn menusu bulunmakta. Yanlız mesajlar kısmı bende yok ya da gözükmüyor. Telefon rehberinde kişiler kısmına girince kişi ismi okumada araç kişinin ismini okumakta. Acaba blutooth bağlantısı yaparken mi bir ayar yapılacak yoksa telefona mesaj gelmesi mi beklenecek(blutooth bağlantısı varken) yoksa telefonun bildirimleri al özelliği ile ilgili mi? Yoksa farklı bir yöntem mi var?
Yarın bende deneyeceğim ancak şimdiden fikir sahibi olmak istedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Not- Telefonum windows phone 8.1
Müslüm hocam ayarlar kısmında sistem bilgileri gibi bir sekmede vardı tam yerini hatırlamıyorum ama ayarlar kısmında [emoji15]@muslumbingolluHocam 24 mü 19 mu nasıl nerden anlıyoruz ?Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam appconnect sadece ios ve android isletim sistemlerini destekler. Windows icin malesef bu hizmetten faydalanmak mumkun degil.@yusuf umarım windows ile ilgili değildir. Yaz gibi bende app conn açtırmayı düşünüyorum lakin fiyat nedeniyle karasızım(yaklaşık 1200 tl) .Birde android için telefon masrafı çıkarmayalım [emoji4]
Bende de durum böyledi, çözümünü buldum.. Önce kayıtlı olan telefonu teyp in phone menüsünden siliniz, ve telefonun bluetooh menüsünden de kayıtlı olan teyp in ağını siliniz.. Sonra yeniden telefonu tanıtırken telefon bluetooh menüsünde olmalı ve ekran açık olmalı tanıtma sağlanana kadar.. Bu esnada hem telefon teyp i, teyp te telefonu bulmak için çalışıyor ve bağlantı hemen kuruluyor.. Ama dediğim gibi bu esnada telefon tuş klidinde olmamalı ve bluetooh ekranında ve ekran açık olmalı.. Bağlantı kurulduktan sonra da her iki cihazdan onaylanmalı.. Son aşama da eğer telefonunuz İphone ise bluetooh menüsüne girip bağlı olan ağa tıklayıp açılan seçeneklerden "bildirimleri gösteri" açarsanız mesajlar menüsüde açılıyor..Ben bluetuta çok zor bağlıyorum cihazı, çoğu zaman bulamıyor telefonumu. Sorun neden olabilir?