Cam Değişimi ve Şerit Takip Kamerası Taktırma Sürecini Bitirdik

ön camda buğu en nefret ettiğim mevzu. aracı ısıt, ön cama ver yüzüne de vurdukça bunaltıyor. sırf bu yüzden sunroof'u tilt yapıyorum ki sıcak hava biraz üst kısımdan tahliye olsun diye. yağmurda ayaklarım geri geri gidiyor. bu rezistanslara gözüm takılır mı bilmiyorum (onur koray sürekli incelemelerde bundan bahsediyor) ama eğer takılmazsa dermanım olur gibi. hazır ön camı rezistanslı ayarlayabilirsem 5q kameradan 3q'ya da geçmeyi düşünebilirim. takipteyim.

Beyler 3q li kameranın tam kodu nedir? Birde yaya tanıma özelliği oluyor mu? Araç Passat b8

Hocam siz bunu da mı sonra dan taktınız? 👏🏻
Bende Acc var, şerit takip olursa tadından yenmez diyorum. İşe yarıyor mu? Memnun musunuz?
Ben kamera degısımı yaptım benim araç ta vardı ama bu kamera degısımı sonrası çok şey farkedtti
Benim araç full vw nin bütün extraları aracta mevcut
Acc varsa aracın da mutlaka şerit takip ve kor nokta yaptır ve aracı nasıl üst sevıyeye tasıdıgını gör

Son düzenleme:
Ben kamera degısımı yaptım benim araç ta vardı ama bu kamera degısımı sonrası çok şey farkedtti
Benim araç full vw nin bütün extraları aracta mevcut
Acc varsa aracın da mutlaka şerit takip ve kor nokta yaptır ve aracı nasıl üst sevıyeye tasıdıgını gör
Evet acc orijinal olarak var ve bence mükemmel bir şey. Şerit takip aklıma geldi ama kör nokta yı düşünmemiştim. Bu ikisinin fiyatı ne kadar? Birde kör nokta için ayrıca bir parça mı lazım? Benim dikizler otomatik kapanıyor birde altında ışıkta var. Yinede değişmesi gerekli mi? Birde pla iyi çalışıyor mu?

Evet acc orijinal olarak var ve bence mükemmel bir şey. Şerit takip aklıma geldi ama kör nokta yı düşünmemiştim. Bu ikisinin fiyatı ne kadar? Birde kör nokta için ayrıca bir parça mı lazım? Benim dikizler otomatik kapanıyor birde altında ışıkta var. Yinede değişmesi gerekli mi? Birde pla iyi çalışıyor mu?
Yan ayna nın altında ışık olması kotnoktayla alakalı deyil
Sen su an Almanya’da sın Ali expres den alabılırsın pla 3 var bende güzel çalışıyor
Sen Passat için dusunuyorsun demi?

Yan ayna nın altında ışık olması kotnoktayla alakalı deyil
Sen su an Almanya’da sın Ali expres den alabılırsın pla 3 var bende güzel çalışıyor
Sen Passat için dusunuyorsun demi?
Evet Passat b8 variant aldım 10 gün kadar oldu.
Ünite ve ekran değiştirdim.
Şimdi şerit takip
Kör nokta ve pla istiyorum.
Şerit takip için 3Q0980653 kodlu bir frontkamera buldum. Passat uyumlu diyor. 100€ iyi bir fiyat mı? Daha kodlaması ve ön cam değişimi var 🥹

Evet Passat b8 variant aldım 10 gün kadar oldu.
Ünite ve ekran değiştirdim.
Şimdi şerit takip
Kör nokta ve pla istiyorum.
Şerit takip için 3Q0980653 kodlu bir frontkamera buldum. Passat uyumlu diyor. 100€ iyi bir fiyat mı? Daha kodlaması ve ön cam değişimi var 🥹
Almanya dan aldigin araca yapacaksin o zaman
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! €203,10 | Almanya yapılan 3q098065vw VW için araba ön kamera MQB Golf 7 Passat B8 Tiguan MK2 orijinal Lane yardımcı kamera 3Q0 980 654 H/G
https://a.aliexpress.com/_ExXAInN
Orjinal alman yapimi kablo dahil 126 euro
Ayni kapaklarini da alacaksin 4 parca o ucuz VW servisinden al on Cama gelince kirik yada catlak varsa sigortalar degistiririrsin cam Satan bir Turk firmasi bul onlar kagit isini hallederler kodlamalarida hollanda da yaptirirsin arkadas var biliyorsun
Pla
€118,74 | VW Passat için B8 8K 12K akıllı otomatik Park yardımı Park yardımı PLA 3.0
https://a.aliexpress.com/_ExEZbWP
Bu da iyi denendi
Kornokta da set olarak kablolarla beraber 500/550 euro arasi

Ekli dosyalar

• IMG_0785.jpeg
    IMG_0785.jpeg
    87.9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_0786.jpeg
    IMG_0786.jpeg
    162.9 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

Geri