PekiValla hocam Opsiyon deyince Türkiyede opsyon listesine ekstra para vererek alınabiliyor sipariş esnasında.
Donanımdan neden kaldırdılar ki demiş olsaydınız öyle anlamazdım.
PekiValla hocam Opsiyon deyince Türkiyede opsyon listesine ekstra para vererek alınabiliyor sipariş esnasında.
Donanımdan neden kaldırdılar ki demiş olsaydınız öyle anlamazdım.
Hayırlı olsun,ateş ediyor maşallahSpacer bilgisi verirmisiniz?Marka ve hangi ölçüleri kullandınız ön-arka?Merhaba arkadaşlar. İkinci değişikliği dün akşam yaptım. 18 bergamo jant. Bide spacer ekledik. Ben yakıştı diye düşünüyorum.
Orjinal mi yoksa Sanayi işimi jantlar ? Bu jantlar normalde hangi paket ile geliyor veya opsiyon ise kaç TL lik bir opsiyon acaba ? TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar. İkinci değişikliği dün akşam yaptım. 18 bergamo jant. Bide spacer ekledik. Ben yakıştı diye düşünüyorum.
teşekkürler hocam. Bir dostum hediye etmişti önler 12 arkalar 15 mmHayırlı olsun,ateş ediyor maşallahSpacer bilgisi verirmisiniz?Marka ve hangi ölçüleri kullandınız ön-arka?
sağol abi teşekkürler. standart yaylar abi.
Bende 17 vallencia vardı. Bunları @driver_can sağolsun Ankara 'da buldu. Orjinal çıkma hocam 6000 km kullanılmış.Orjinal mi yoksa Sanayi işimi jantlar ? Bu jantlar normalde hangi paket ile geliyor veya opsiyon ise kaç TL lik bir opsiyon acaba ? Teşekkürler
sağol abi teşekkürler. standart yaylar abi.
Aynı değil mi ? Bence spor yay tektir gibi.Orjinal 18” işe gelen araçlardaki yaylardan bulup taksan çok daha iyi durur ama yinede güzel duruyor…