PekiValla hocam Opsiyon deyince Türkiyede opsyon listesine ekstra para vererek alınabiliyor sipariş esnasında.
Donanımdan neden kaldırdılar ki demiş olsaydınız öyle anlamazdım.![]()
PekiValla hocam Opsiyon deyince Türkiyede opsyon listesine ekstra para vererek alınabiliyor sipariş esnasında.
Donanımdan neden kaldırdılar ki demiş olsaydınız öyle anlamazdım.![]()
Hayırlı olsun,ateş ediyor maşallahMerhaba arkadaşlar. İkinci değişikliği dün akşam yaptım. 18 bergamo jant. Bide spacer ekledik. Ben yakıştı diye düşünüyorum.![]()
Orjinal mi yoksa Sanayi işimi jantlar ? Bu jantlar normalde hangi paket ile geliyor veya opsiyon ise kaç TL lik bir opsiyon acaba ? TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar. İkinci değişikliği dün akşam yaptım. 18 bergamo jant. Bide spacer ekledik. Ben yakıştı diye düşünüyorum.![]()
teşekkürler hocam. Bir dostum hediye etmişti önler 12 arkalar 15 mmHayırlı olsun,ateş ediyor maşallahSpacer bilgisi verirmisiniz?Marka ve hangi ölçüleri kullandınız ön-arka?
sağol abi teşekkürler. standart yaylar abi.
Bende 17 vallencia vardı. Bunları @driver_can sağolsun Ankara 'da buldu. Orjinal çıkma hocam 6000 km kullanılmış.Orjinal mi yoksa Sanayi işimi jantlar ? Bu jantlar normalde hangi paket ile geliyor veya opsiyon ise kaç TL lik bir opsiyon acaba ? Teşekkürler
sağol abi teşekkürler. standart yaylar abi.
Aynı değil mi ? Bence spor yay tektir gibi.Orjinal 18” işe gelen araçlardaki yaylardan bulup taksan çok daha iyi durur ama yinede güzel duruyor…