Aynı değil mi ? Bence spor yay tektir gibi.
Önceki araçlarım da 18” fabrikasyon ile aldığımdaki yay 2cm kısaydı bunda farklı olabilir aslında araç plakasından bulunabilir…
Aynı değil mi ? Bence spor yay tektir gibi.
Golf 7'de uzunluk 779mm Basınç 285 Newton Sizin kullandığınız amortisörün basıncı 285Newton muydu hocam ?Parça maalesef golf 8 için yok. Golf 7 ile aynı ama 80 cm boyu. Kaput kısmındaki topuz parçayı golf 7 de direkt kaputa vidalıyorsun bunda arkasında somun kullanmak gerekiyor.
Tüm iyi niyetler için tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah bir ayı tamamlayınca deneyimleri paylaşıcağım.
Hocam golf 7 parçası kullandım. Servisten alarak.Golf 7'de uzunluk 779mm Basınç 285 Newton Sizin kullandığınız amortisörün basıncı 285Newton muydu hocam ?
Ekli dosyayı görüntüle 56623
Ufak bir dokunuş
Abi spacer takınca şifre uymadı. Kapakta şifreli için oluncaBijon kapağın eksik
evet hocam. İlan koyacağım bugün.Araçtan çıkan valencia jantlar ne oldu satılıkmı acaba merak ettim.
Allah çukurlardan korusun.. Güzel.Merhaba arkadaşlar. İkinci değişikliği dün akşam yaptım. 18 bergamo jant. Bide spacer ekledik. Ben yakıştı diye düşünüyorum.
Amin hocam. Teşekkür ediyorum.Allah çukurlardan korusun.. Güzel.
Bence boyasız verin, isteyen olursa kendi boyatsın derim.Çıkan jantların lastikleri @HONEY Bülent abime gitti. Lastiksiz satıcam inşallah. Bir tanesin de ufak bir kaldırım sürtmesi var. 10-12 cm boyunda. Yaptırıp mı versem yoksa böyle boyasız mı bilemedim.