Kronik bir sorun kaplama yaptırmayı bende düşündüm fakat herkes kısa zamanda kaplamanın atacağını o bölgenin kaplama olamıyacağını söyledi.Arkadaslar herkese selamlar
Cam tavanin On plastik kismi soyulmaya baslamis.buna yapilabilecek bi sey varmi.Mudahale etmesem atmaya devam edermi.asagiya resimde koydum.servis kaplama yaptirmami onerdi.
Parca plastik acaba cok pahalimidir.cok ilerlerse parcayi degistirmek en iyisiKronik bir sorun kaplama yaptırmayı bende düşündüm fakat herkes kısa zamanda kaplamanın atacağını o bölgenin kaplama olamıyacağını söyledi.
Plastik parça çıkabilen sökülebilen bir parça değil malesef kesmek gerekiyor diye biliyorum ben soyulmanın olduğu yerin yanındaki fitilin fiyatını sormuştum servise tek satılmadığı komple almam gerektiğini söylemişlerdi 44 bin fiyat çıkarmışlardı. Servisi arayıp fiyat alabilirsiniz çıkmacılarda vs belki bulunur.Olur gibi sanki ama plastik parca cok pahalimidir bilmiyorum fotoyu cektim buyuyup buyumedigini takip edicem
Sanirim kus pisligi yapti bunu
Forumda daha önceden konusu mevcut arkadaşın sorunu daha büyük malesef sizinki çokta sorun olmıyan bir durum kaplama bir çözüm ama ne kadar uzun süreli olur muamma.En güzeli satmak ama malum araç fiyatları tavan satsak alamıyoruz servisle görüştüm u çıta diye geçiyor o bölüm ve komple değişmesi gerekiyormuş parçalar ayrı değil fitiller ile beraber geliyor parça projesini gösterdi fiyat 7.400 + işçilik ayrıca iyi niyet felan da hak getire su alır diye tırsıyorum daha büyük sıkıntı yaratmasın da sen gibi bir kaç ustaya gösterdim tamir olmaz dediler.
Bizler sıkıntı çektik ama Yeni golfte bu sorunu gidermişler fitiller felan iç kısım da kalıyor giren benim gibilere girdi
Sunroof dahil fiyat çıkartmışlar size sanırım, gereğinden fazla pahalı geldi.Plastik parça çıkabilen sökülebilen bir parça değil malesef kesmek gerekiyor diye biliyorum ben soyulmanın olduğu yerin yanındaki fitilin fiyatını sormuştum servise tek satılmadığı komple almam gerektiğini söylemişlerdi 44 bin fiyat çıkarmışlardı. Servisi arayıp fiyat alabilirsiniz çıkmacılarda vs belki bulunur.
Sunroof perdesi motoru ve cam hariç komple kasa fiyatı bana sadece fotoğrafta görülen soyulma olan yerin yanındaki fitil lazımdı oda tek satılmıyormuş servisteki arkadaşta gülerek bak şimdi nası bi fiyat çıkacak dedi sonuç 44 Bin TLSunroof dahil fiyat çıkartmışlar size sanırım, gereğinden fazla pahalı geldi.
Sunroof perdesi motoru ve cam hariç komple kasa fiyatı bana sadece fotoğrafta görülen soyulma olan yerin yanındaki fitil lazımdı oda tek satılmıyormuş servisteki arkadaşta gülerek bak şimdi nası bi fiyat çıkacak dedi sonuç 44 Bin TL
@Terms
Fatura çıktı hocam. Bu arada cam tavan cerçevesi değişimi de 7.135tl tutmuş
Ekli dosyayı görüntüle 48368
Sadece piano black plastik parçamı değişti altındaki fitil ile berabermi değişti hatırlıyormusunuz?Hocam sadece cam tavanın etrafındaki U çerçeve değişebiliyor. Ben değiştirdim çatlağı yüzünden uzatılmış garantim vardı. Haziran ayında 7.135tl tutmuştu .
Kuş pisliği değil malesef (Kuşlar organize şekilde cam tavanlı golflerin üstüne çalışmıyorsa tabi) açıklamak gerekirse vernik tabakası gibi bir tabaka var bir yerden soyulmaya başlayınca zamanla aşınarak büyüyor araştırınca tüm golflerde aynı bölgede olduğu görülüyor U şeklindeki parçanın ince kenar bölgelerinde tık yok .Kus pisliginden supheleniyorum.benim icinde su sekli sorun degil ama gitgide buyurse bu ciddi bi sorun.