aynı sorun bende çok çok az oluşmaya başladı şimdilik göze batmıyor araç 2016
Arkadaslar herkese selamlar
Cam tavanin On plastik kismi soyulmaya baslamis.buna yapilabilecek bi sey varmi.Mudahale etmesem atmaya devam edermi.asagiya resimde koydum.servis kaplama yaptirmami onerdi.
Fitil ile birlikte komple değiştiriyorlar..Sadece piano black plastik parçamı değişti altındaki fitil ile berabermi değişti hatırlıyormusunuz?
Şükredilecek bir durum yok hocam bu sorun 2013-16 arası vag gurubunda da çokça mevcut malesef…
Hocam bence aracın rijitliğiyle alakalı kasa burkulmasıdan dolayı oluyor diye tahmin ediyorum. Ağır çekimde araçların tümseklerden geçişlerinde çukurlara girişlerindeki video izlemiştim kapılar dahil aracın her yeri burkuluyor. İşin tuhaf tarafı bu tüm vag grubunda olan bir sorun. Son çıkan vag grubu araçlarda bunun için özel bir çalışma yürütmüşler. Artık sanruof etrafındaki çerçeve yok. Sunrouf komple bütün halinde tavanda duruyor.Ben şahsen koruma filmi yaptırmadım. aracı 2015 de aldım 2020 de başıma geldi. 2020 de yenilendi 2021 de kendi kendine çatladı tekrar yenilendi dayanırsaaaa 2026 da film çekeriz üstüne siyah. Çünkü bu problemin güneş ışınları ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
Şase numarasını verince bir teknik resim çıktı orda o fitili seçtiğinde komple kasada seçiliyordu Serviste bakan arkadaş yanlış baktı galiba .Fitil ile birlikte komple değiştiriyorlar..
Vag 2017-18-19-20 hepsinde aynı sorun var.Şükredilecek bir durum yok hocam bu sorun 2013-16 arası vag gurubunda da çokça mevcut malesef…
Fransızlar ‘daki durum; onlar arabanın kralını yaptıkları için sunroof kapatmayın açık bırakıp “eyfel kulesini” seyretmemizi isteyen bir sosyal mesaj veriyorlar.@GGUROLL
@forzaGilles
Bu şekilde hayrat çeşmesinden akar gibi akmıyor VAG da sanırım.
Tavan döşemesi lekelenme/sararma/nemlenme durumları oluyor diye biliyorum vw de.