Yayılmayı önleyici Önlem /tedavi nedir ? Bilinmezlik var maalesef.Off ya boyle bi sey olursa kafayi yerim bben
Maalesef ufak ufak başlayan sorunun büyümüş hali işte bu .. satsak ikinci elinde 400 bin fiyat çekiyorlar.. Ama kalite ortada... Şuncacık şeyi düşünemeyen düşünse de göz ardı eden bir marka Hayır saç değil bir şey değil dünyanın parasını istiyorlar birde.
Peugeot'nun atağına Audi'den A8'le cevap
Mükemmel!!!Peugeot'nun atağına Audi'den A8'le cevap
https://www.instagram.com/reel/CZqmLi_vFRy/?utm_medium=copy_link
Hocam bence aracın rijitliğiyle alakalı kasa burkulmasıdan dolayı oluyor diye tahmin ediyorum. Ağır çekimde araçların tümseklerden geçişlerinde çukurlara girişlerindeki video izlemiştim kapılar dahil aracın her yeri burkuluyor. İşin tuhaf tarafı bu tüm vag grubunda olan bir sorun. Son çıkan vag grubu araçlarda bunun için özel bir çalışma yürütmüşler. Artık sanruof etrafındaki çerçeve yok. Sunrouf komple bütün halinde tavanda duruyor.
Bugün Antalya Başaran da konuyu görüştün araç komple servis bakımlı olmadığı için indirimi kısıtlı yapabiliyoruz bize kalırsa film kaplatın dendi 8700 tl değişim maliyeti çıkarıldı.2015 model aracımda da aynı problem mevcut yarın periyodik yağ bakımında bi danışacağım Antalya Başaranlara bakalım ne diyecekler (Eskişehir aracı Antalyaya yeni taşındım güneşten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum)
Butun bakimlari yetkili serviste yaptirmis olsaydiniz ne kadara dusecektiBugün Antalya Başaran da konuyu görüştün araç komple servis bakımlı olmadığı için indirimi kısıtlı yapabiliyoruz bize kalırsa film kaplatın dendi 8700 tl değişim maliyeti çıkarıldı.
Net bi cevap alamadım hocam o konudaButun bakimlari yetkili serviste yaptirmis olsaydiniz ne kadara dusecekti
Benim aracta herhangi bi mudahele soz konusu degil tamamen kendiliginden olusan bi durum.yikamacidan kaynaklana bilecegini kullandiklari sampuan kimyasallarinda buna sebeb olabilecegini anlattilar fakat benim cam suyunda bile würth kullaniyorum.yikama deseniz mequiarsdan baska yerde yikatmadim hic.suanlik ufak bi yer eger buyurse aracim full yetkiliservis bakimli bi zorlucam bakalim ne diyecekler.bu bakimda danisman arkadas karsilamaz demisti.Aynı sorun benim aracımda da olmuştu. Cam değişimi sonrası yapıştırılan bantları kaldırırken kaplamada sökülmüştü. Servisle beraber çözüm aradık tamir vs. ancak tamir yapılamadığı için çerçeve kompe işyeri sigortası kapsamında değişti. Öncesinde üzerine seramik yapıldı fayda etmedi. Dökülen parça katman oluşturduğu için folyo çekilince yine belli oluyor.