Hocam merhaba,konu benim konum olmasına rağmen sizin bu yazdığınızı kaçırmışım ne hikmetse.Evet aynen yazdığınız gibi yaptım sizin bu cevabınızı okumadan ve oldu,yani şuan bagajımda aynı Seat Sound'taki gibi sadece LOW yani bas frekansı çalan bir Subwooferim var.Seat forumundan soketin üstündeki 9 ve 13 nolu pinlerin Subwoofer + ve - pinleri olduğunu öğrendim,pinleri bulup sokete çaktım.Birtane Audi Sound stepne orjinal Subwoofer'i buldum,Seat sound'takinin aynısı ve aynı değerlere sahip,çok gerekli değildi ama birtanede orjinal 18 inç ince stepne buldum tam orjinali gibi olsun diye.Geriye birtek Subwoofer çıkışlarını aktif etmek kaldı.Kime sorsam Harman Mib1'de daha önce yapmadığını ve nasıl yapılacağını bilmediğini söylüyordu,ama yalan yok getir aracı deneme yapalım diyen çok oldu.Bu Harman Mib1 çıktıktan sonra fazla zaman geçmeden ve çok fazla kurcalanmadan Mib2 çıktığı için cihazla ilgili pek fazla bilgi yok malesef yabancı forumlarda dahil.Çeşitli bilgilere ulaştım,oluyor diyenler oldu,orjinal lisanslı VCP'ile olur diyenler oldu vs ama net şöyle adım adım nasıl yapıldığına dair hiçbir bilgiye ulaşamadım.En son orjinal VCP'ile yabancıların tarif ettiği gibi yapalım dedik ama söyledikleri gibi VCP sisteminde Mib1'e uygun Dataset yoktu.Geriye birtek seçenek kalıyordu,cihaza Seat Sound parametresi atmak,bu Mib2'de işe yaradığı biliniyordu ama Mib1'de yapana denk gelmedim,en azından daha önce yapan olmuş olsa bile böyle bir bilgi yoktu net'te.Ve mutlu son,Seat Sound parametresi atınca menüye SUBWOOFER CONTROL geldi ve çıkışlar bas frekansı verdi,ayriyetten 6 sıra ekolayzer geldi.Ben orjinal mediadan sonra bu cihaza geçince Cihaz-Hoparlör uyumsuzluğu söz konusuydu,yani bana göre bu cihazın çıkışları benim orjinal hoparlörlere göre güçlü geliyordu ve son seslerde distorsiyonlar oluyordu bazı şarkılarda.Şimdi bu parametreyi atınca herşey normale döndü,artık son seslerde bozulma olmuyor,ve kulaklarım beni yanıltmıyorsa cihaz aktif gibi çalıyor şuan,yani Şoför koltuğu odaklı.Arkadanda tatlı bas sesleriyle premium ses sistemine yakın bir müzik var şuan araçta.Ben Seat Sound'uda dinledim beimki sanki bir tık sönük kalıyor ona göre çünkü şuan çıkışları aktif olmasına rağmen CENTER hoparlör yok araçta,zira GOLF 7'de bunu takacak yerde yok,ayrıca Seat Sound'un kapı hoparlör çapları 20cm,Golf 7'de 16cm.Ama özetlersek,işlem genel olarak başarılı ve yapmaya değer!