819A unite için yapilacak bişey yok maalesef, uniteyi değiştirmelisiniz.@CemK size nasıl ulaşabilirim car play yaptırmak istiyorum da sanırım bendeki ünite 819a
819A unite için yapilacak bişey yok maalesef, uniteyi değiştirmelisiniz.@CemK size nasıl ulaşabilirim car play yaptırmak istiyorum da sanırım bendeki ünite 819a
Bildiğim kadarıyla mümkün değil.Merhaba cem bey, MEN2_EU_VWGPx_P2080P app connect aktivasyonu mümkünmüdür? @CemK
Merhaba evet yapabilirim.@CemK ustam merhaba elimde yeni mib 2 var crack konusunda yardımcı olabileceğinizi söylediler mümkün mü
Delpi dıscover mediaYine rahatsız ederek bir soru sormak istiyorum. 864c li bir ünite aldım aracıma belki hata yaptım bilmiyorum yakında takacaklar ama mib 2.5 yapamayacağım hiç sizce çok şey kaybettim mi büyük bir yanlış sayılır mı? Şimdi biraz daha bilgili olsam 2.5 set almak ya da harman 2 det alıp dönüştürmek daha mantıklı olurmuş. Aracımın ekranı da app tuşlu olan ekrandan iş göreceğini düşünmüştüm
is gorur sikinti yapma, navigasyonlu unite almisin. sonucta apps tuslu da olsa setup tuslu da olsa calisir ha ne olur menu tusuna basip iceriden navigasyonu bulursun sikintisiz calisir. takma kafana o kadar ilerleyen zamanda satar Harman a donersin.Yine rahatsız ederek bir soru sormak istiyorum. 864c li bir ünite aldım aracıma belki hata yaptım bilmiyorum yakında takacaklar ama mib 2.5 yapamayacağım hiç sizce çok şey kaybettim mi büyük bir yanlış sayılır mı? Şimdi biraz daha bilgili olsam 2.5 set almak ya da harman 2 det alıp dönüştürmek daha mantıklı olurmuş. Aracımın ekranı da app tuşlu olan ekrandan iş göreceğini düşünmüştüm
Bunu set halinde 30bin civarlarinda alabilirdin25 bin tl üniteye verdim pahalı vermemin sebebi şehrimde bunu yapan bir insan var dışarıya güvenemediğim için fazla olsun bari kapısını çalacağım insan olsun o yüzden ödedim her şeyi hazır yapıp vermesi için üzerine carplay soketi aldılar desteklemesi için. Bakacaklar most kablosunuda takıcaz hayaleti aracı aldıgımda vardı destekleyip desteklemediğine bakacaklar. Bir tık fazla vermemin nedeni tamamen dışarıdan yaptıramadığım için oldu.
Aldigin unite iyiHerkes ankara veya istanbulda yaşamıyor malesef o yüzden elden bir şey gelmedi pe