Hocam bu en basit cihaz, değil 2.5 olmak carplay vs bile olmaz bunda maalesef.Merhabalar,
Bendeki cihaz için bir umut var mıdır? Güncellenebilir mi?
Hocam bu en basit cihaz, değil 2.5 olmak carplay vs bile olmaz bunda maalesef.Merhabalar,
Bendeki cihaz için bir umut var mıdır? Güncellenebilir mi?
NAV lımı tüm mib 2.5 lar ? Sadece APP tuşlu olanı varmı ve 840c üniteBı cihaz dıscover pro deyil discover pro mib 2
2,5 a yükseltilir
Eğer istersen elimde bunlar var
Hepsi navigasyonluNAV lımı tüm mib 2.5 lar ? Sadece APP tuşlu olanı varmı ve 840c ünite
Sadece discoverpro mib2 ler(harman) onlar 2,5 a yukseltilebilirHerkese selamlar, Cem hocama soru sorulan bir konuya dönmüşken ben de bir soru sormak isterim. Bir süredir araştırıyorum benim de aracımda resimdeki ünite var. Bazı forumlarda 3Q0035819B nin MIB 2.5 yapılabildiği söyleniyor fakat Delphi ünitelerde de bunun çalışmadığı söyleniyor. Her kafadan ayrı bir ses çıkmış. Kendi serisinin bi updateini (P06335D) sorunsuz yükledim fakat bu üniteye Carplayli yazılımı yükleyebilir miyim merak ediyorum.
MIB2_STD modül.
Araç 2016 Golf Highline ( Ben de aracı geri görüş opsiyonsuz alıp eski multimedya kitlenenlerdenim )
@CemK abi bilgin dahilindeyse yanıtlayabilirsen sevinirim.
Düzenleme: Hocam https://www.golftutkusu.com/topic/19596-3q0-035-819-b-delphi-mib2-std-golf-7/ bu başlıkta yanıtlamış soruyu, kusura bakmayın.
Hocam halen duruyor muBı cihaz dıscover pro deyil discover pro mib 2
2,5 a yükseltilir
Eğer istersen elimde bunlar var
Hocam halen duruyor mu
MerhabalarHocam halen duruyor mu
Hocam sizi bulmuş iken 819 ünitelerde sadece delphi olanlarmı crackleniyor@Nefi haberleşelim yapabiliriz tabi.
Bu aralar biraz yoğun olabilir Cem Abi, görünce yazar tahminim@CemK size nasıl ulaşabilirim car play yaptırmak istiyorum da sanırım bendeki ünite 819a
Cem bey herzaman yogun Ama beklemeye deger!!!!!Bu aralar biraz yoğun olabilir Cem Abi, görünce yazar tahminim