- İsim
- Oktay
- Araç
- Passat b8 Gte /golf7 Gti
Elimde su an Bu var saglam ve kusursuz 8 inch ekran usb bagnati carpley destekli navigasyonlu Ekranda piksel Yada cizik yok
Cem Bey merhaba Arabamda Harman Mib 2 ünite mevcut.9,2 ekranım da var.Bu üniteyi Mib 2,5 a çevirme konusunda yardımcı olur musunuz.Başka arkadaşlara çevirme işlemi yaptığınızı okudum.Benim için de yapar mısınız
Cihaz harman ise evet yeterliBendede harman mib 2 ve 8 inç ekran var cam olan ,9.2 büyük olana geçmeyi düşünüyorum üniteyi yükseltmek yeterlimi
Cem Bey merhaba Arabamda Harman Mib 2 ünite mevcut.9,2 ekranım da var.Bu üniteyi Mib 2,5 a çevirme konusunda yardımcı olur musunuz.Başka arkadaşlara çevirme işlemi yaptığınızı okudum.Benim için de yapar mısınız(yanlış mesajın altına yazmışım size ulaşmamıştır diye tekrar yazdım)Cihaz harman ise evet yeterli
Sizin buraya koydugunuz resimler media cıhazı galibaCem Bey merhaba Arabamda Harman Mib 2 ünite mevcut.9,2 ekranım da var.Bu üniteyi Mib 2,5 a çevirme konusunda yardımcı olur musunuz.Başka arkadaşlara çevirme işlemi yaptığınızı okudum.Benim için de yapar mısınız
Harman olması lagzımSizin buraya koydugunuz resimler media cıhazı galiba
cıhaz discoverpro deyil
Selam çok sağolun uyardığınız için cihaz resmini buldum şimdi yükledimHarman olması lagzım
9.2" Ekranla kullanılabilir hale geliyor, AppConnect'deki Çözünürlük Ciddi artıyor, bide normalde olmayan bi ana ekran geliyor. Foto bulursam atıcam.Cihaz Mib 2.5 olunca hangi avantajlar oluyor @CemK abi?
Evet bu Harman Mib2 cihaz Mib2.5'a yükseltilebilir.Cem Bey merhaba Arabamda Harman Mib 2 ünite mevcut.9,2 ekranım da var.Bu üniteyi Mib 2,5 a çevirme konusunda yardımcı olur musunuz.Başka arkadaşlara çevirme işlemi yaptığınızı okudum.Benim için de yapar mısınız
Özel mesaj attımNasıl irtibata geçebiliriz @CemK abi