Ş*refsizlik Parayla mı?

ozk991

Üye
İsim
Osman zeki küçük
Araç
2015 Golf 7 1.2 tsi DSG Tungsten Gri / 07 YEK 93
Bugün malum pazar, yine köydeyim ve araba yıkama-temizleme günü.
Hevesle başladım yıkamaya, belki iyi bir fotoğrafla burada paylaşırım diye düşünürken arabayı silerken gördüklerim karşısında şok oldum. Şeref yoksunu birisi apartmanın önünde duran arabaya aşağıdaki şeyleri yapmış.
20220403_184350.jpg20220403_184407.jpg

Normalde küfür etmem ama bu manzara karşısında sağlam küfür ettim. Gerçi küfür de fayda etmiyor, olan olmuş ama eden bulur inşallah. Ben arabaya binerken bile ayaklarımı birbirine vurup kaba pisliğini temizlerken bunlar olunca da insan gerçekten üzülüyor.
Ne düşüncesiz insanlar var!

Hevesle başladım yıkamaya, belki iyi bir fotoğrafla burada paylaşırım diye düşünürken arabayı silerken gördüklerim karşısında şok oldum. Şeref yoksunu birisi apartmanın önünde duran arabaya aşağıdaki şeyleri yapmış.
Ekli dosyayı görüntüle 56476Ekli dosyayı görüntüle 56477

Normalde küfür etmem ama bu manzara karşısında sağlam küfür ettim. Gerçi küfür de fayda etmiyor, olan olmuş ama eden bulur inşallah. Ben arabaya binerken bile ayaklarımı birbirine vurup kaba pisliğini temizlerken bunlar olunca da insan gerçekten üzülüyor.
Çok üzülüyorum bu tip insanlara, bi insanın bir şeyine zarar vermek, benimde kapımı çizdiler..

Geçmiş olsun hocam

Farkında olarak ve isteyerek yapılan bir şey ise aynısını yaşasın yapan kişi. İmkan varsa kapalı otoparka koyun aracınızı, böyle olaylar insanı maddi manevi yoruyor.
Başınıza bela alma ihtimaliniz de cabası...

Bunu yapan canlı ne yaşarsa yaşasın sizin hissettiğiniz can sıkıntısını hissetmeyecek. Umarım basit işlemlerle kaputtaki çizik geri döndürülecek bir durumdadır. Diğer yeri de nazarlık diye düşünün hocam. Rötuş da yapılabilir.
Hepimiz araba meraklısı insanlarız. Bu küçücük şeyler bile canımızı çok sıkıyor ama yapacak birşey yok. Geçmiş olsun. Bunu yapan canlılarla aynı havayı soluyoruz maalesef.

Geçmiş olsun hocam

Farkında olarak ve isteyerek yapılan bir şey ise aynısını yaşasın yapan kişi. İmkan varsa kapalı otoparka koyun aracınızı, böyle olaylar insanı maddi manevi yoruyor.
Başınıza bela alma ihtimaliniz de cabası...
Keşke kapalı otoparkımız olsa ama yok maalesef. Evin önünde 14 arabalık yer var, sadece üzeri kapalı değil. Güzelce koyuyorum arabayı ama sakındığımız için oluyor galiba.

Bunu yapan canlı ne yaşarsa yaşasın sizin hissettiğiniz can sıkıntısını hissetmeyecek. Umarım basit işlemlerle kaputtaki çizik geri döndürülecek bir durumdadır. Diğer yeri de nazarlık diye düşünün hocam. Rötuş da yapılabilir.
Hepimiz araba meraklısı insanlarız. Bu küçücük şeyler bile canımızı çok sıkıyor ama yapacak birşey yok. Geçmiş olsun. Bunu yapan canlılarla aynı havayı soluyoruz maalesef.
Benim de kafama takılan kaputtaki iz. İnşallah pastayla geçer, diğeri tamponda zaten. Tampondaki nazarlık olarak kalacak.
Dediğiniz gibi çok sinir oldum, kılcal çizik olmasın diye yıkamacıya bile vermiyorum arabayı. 5-6 yıkamada sünger değiştiriyorum, bir sürü para verdim özel şampuan aldım ama yine dediğiniz gibi bu adamlarla aynı havayı soluyup belki de aynı binada oturuyoruz.

Gecmis olsun

Ruh hastası da isallah Allah bu dünyada cezasini versin

Gecmis olsun.kapali otoparkta cozum degil.kapanma doneminde kapali otoparkta cocuklar passat b8 aracimizin on kaputunda ziplamislardi.kaput gocuk icindeydi.Sonra birde utanmadan yapmadik dediler.Aileleride orali bile olmadi.Allaha havale ettik.Boyasiz gocuk kurtarmadi mecburen boyattik.

Çok geçmiş olsun, aynı şekilde bende sizin gibi titizim ama sakınan göze çöp batıyor gerçekten yapan aynısını yaşar inşallah

Bir çok insanın umrunda bile değil. Mallarına değer vermiyorlar. Uyardığın zamanda “Ne kıymetli malın var” deyip küçümseniyoruz. Sağlık olsun demekten başka çare yok. Allah beterinden korusun…

Maalesef böyle insanlar hep olacak sağımızda solumuzda. Benimde silecekleri kökünden kırmışlardı. İnsan o an Keşke suç üstü yapabilseydim diyor. Geçmiş olsun

Geri
Üst Alt