- İsim
- recep
- Araç
- Golf 7 TDİ Highline manuel
Genel bir durum her binada çıkıyor anlaşılan. Bizde çocuğu değil mendebur karısı kimseye saygısı olmayan suratsız birisi,, neymiş ilk arabası diğeri de ölen babasının 35 senelik araç ikisi de eski bakımsız zor çalışıyor yağ akıtıyor. 20 km gidemezsin sat gitsin insanları ne diye mağdur ediyorsunuz. Kocası da ondan beter sonuçlarına katlanacak kadar cesaretli toplantıda köşeye saklanıyor yine bildiğini okuyor. Bu arada Kat malikleri kanuna göre ev sahibi olsun olmasın kirasını ödediği sürece eşit haklara sahip kiralandığı kişi ev sahibi haklarını taşıyor.Sanırım her apartman da aynı sıkıntı hocam. Ben de yöneticiye söyleyim yada whatsap grubunda böyle bir şeyi dile getirip karar defterine yazdırıp imzalatılmasını isteyim.
Herkes sağolsun görüyor ama tepki vermiyor dediğiniz gibi geçen de dayanamayıp yazdım site grubuna. Bir komşu cevap verme tenezzulunde dahi bulunmadı digeri de çocuğuna laf geçiremedigini alanen itiraf etti ve bana ben ev sahibiyim oğlumla konuş dedi. Sonra oğluyla da konuştum. Bana yer kalmıyor mu dedi. Sizin gibi en az 6 komşunun 2 aracı var sizden görüp herkes çekse biz ne yapacağız dedim ama hala arada 2 araç görüyorum. Hayırlısı bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 56645
Whatsapp mesajlarına hiç girmeyelim bu şahıslara yazılanları görseniz her ay bir pislikle komşuların canını sıkıyorlar. Gürültü-İzmarit-Kuşları yemlerken 3 katın camı kirleniyor-temizlikçiye karışıyorlar-Kapı önüne terlik ayakkabı yasaklansın deyip kendileri koyuyorlar dairelerin terliklerini merdiven boşluğundan aşağıya atıyorlar-Elektrik su kesilir kesilmez arayıp rahatsız ediyorlar-En küçük kokuda gaz kokuyor diye herkesi huzursuz ediyorlar kısacası çattık..