Hocam siz yazınca aklıma geldi. Aşağıdaki resimler de önceki arabam olan Suzuki Swift'e ait. 2020 yılında henüz 6 bin km'de olan araba yine aynı yerde bu şekilde çizilmişti. İlk resim motor kaputuyla ön tamponun birleştiği yer, 2. resim de ön tamponun alt kısmı.
Bu büyük ihtimalle bisikletle arabının önünden geçen bir çocuğun işiydi. Dengesini kaybedip bisikletin ayaklığıyla tamponun altını, gidonuyla da üstünü çizdi diye düşünüyorum. Yine apartmandaki herkese sordum ama kimse üstlenmeyince 6 bin km'deki arabanın bu 2 yerine lokal boya yaptırmıştım.
Ben de dediğiniz gibi arabayı AVM otoparklarında duvar kenarına koyuyorum. Evin önünde de duvara iyice yanaştırıyorum ki kimse yakınından bile geçme ihtiyacı hissetmesin diye ama gelip bir şekilde zarar veriyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 56494
Ekli dosyayı görüntüle 56493
Ben de daha 1ini söyledim o da ilk başıma gelenler
mesela nerde nasıl olduğunu hiçbir zaman bulamayacağım ön tamponumda soyulma olmuş ,hala aracın çeşitli yerlerinde nokta şeklinde boya hasarları mevcut (hep düzensiz kapı açılmasından)
Avm deki kolon yada duvar kenarına park fikride eski aracım C3 ten kalma
2aracın yanına koymuştum sağımdaki araçtan bir indi sanırsın ahırdan sığır çıkıyor kapı nasıl çarptıysa arabaya ben arabada sallandım
Türkiyede bu tür hasarları en kolay gösteren renk beyaz(kendi Golfümün rengi)
En az hasar gösteren renk de gümüş gri ile kahverengi sanırsam
307 ve C3 araçlarımız vardı ondan biliyorum