AhmetCakmak
Yönetici
Maşallah çok güzel olmuş Furkan hocam. Direksiyon ile tam uymuşlar. Ben de Golf 7’de uygulamıştım Aliexpress’ten hazır alıp. Yağmur vs derken kumaş hemen kir gösteriyor.
Furkan Hocam,Herkese merhaba,
İyi pazarlar ve hayırlı ramazanlar dilerim.
Kumaş kapı döşemesi ve kolçağın görsel olarak ne kadar rahatsız edici olduğunu (su damlasa leke oluyor, kolçak da kol dayadıkça beyaz beyaz görünüyor) benim gibi kullanıcılar iyi bilir.
Uzun zamandır aklımda olan ve ilk fiyat alışımdan bu yana maliyeti iki katını geçen bir uygulamayı daha da geç olmadan yaptırmış bulunmaktayım.
Deri olarak alman suni deri, iplik rengi olarak -direksiyon ile uyumlu olması adına- mavi tercih ettim.
Bu işlemi yaptırmak için -zamanında koltuk ısıtma pedlerinin montajında da tercih ettiğim işletme olan- Art Car'ı tercih ettim. İstanbul'da oto döşeme denince akla ilk gelen kaliteli yerlerden birisidir.
Gerek programlarının yoğun olması gerekse benim yalnızca hafta sonu müsait olmam sebebiyle epey bir süre randevu almak için bekledim ama sonunda muradıma erdim.
Randevu günü-saati de öyle bir zamana denk geldi ki; oruçlu ve üç saatlik uyku ile Beşiktaş Vişnezade yolunda buldum kendimi.
Eee, sevgi neydi? Sevgi emekti...
Fabrikasyon hali (alıntıdır)
Ekli dosyayı görüntüle 56712
Son Hali
Ekli dosyayı görüntüle 56711
Ekli dosyayı görüntüle 56710
Ekli dosyayı görüntüle 56707
Ekli dosyayı görüntüle 56708
@Furkan moderatörümüzün güzel paylaşımdan sonra. Çoktandır aklımda olan bir uygulamayı yaptırdık, silinmesi der olan yerlerden kurtuldum
nerede yaptırdınız acaba paylaşabilirmisiniz@Furkan moderatörümüzün güzel paylaşımdan sonra. Çoktandır aklımda olan bir uygulamayı yaptırdık, silinmesi der olan yerlerden kurtuldum
Maşallah çok güzel olmuş Furkan hocam. Direksiyon ile tam uymuşlar. Ben de Golf 7’de uygulamıştım Aliexpress’ten hazır alıp. Yağmur vs derken kumaş hemen kir gösteriyor.
Furkan Hocam,
çok güzel olmuş. iyi günlerde kullanın inşallah
Leke vardı sildiğim halde geçiyordu, aslında iç taraflarda sorun yoktu ama yapmışken hepsini yapayım dedim. Ön arka kapılar ve orda kol dayamaHocam sizde de kaplamadan önceki kumaşta kapı tarafındaki kol koyma yerinde beyaz beyaz lekeler oluyormuydu? Sanırım terden kaynaklanıyordu. Bende sadece yanlar için sipari geçtim gelince uygulayacağım
İyi günlerde kullanın yakışmış kesinlikle siz nerede yaptırdınız ?@Furkan moderatörümüzün güzel paylaşımdan sonra. Çoktandır aklımda olan bir uygulamayı yaptırdık, silinmesi der olan yerlerden kurtuldum
Allah razı olsun, 5 günlük ara tatilde Van’a gidince orda ki bir ustamız yaptı sağ olsun. İyi bir ustadır, Antalya’da var çok iyi bir usta buralara yapmak isteyen varsa iletişim bilgisi verebilirim.İyi günlerde kullanın yakışmış kesinlikle siz nerede yaptırdınız ?
Hocam özel değilse, yaptırdığınız kişiyi zor duruma sokmayacaksak aşağı yukarı bir fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz? Çünkü bütçeme göre bu işe girişeceğim ya da girişmeyeceğim fikir sahibi olmak istiyorum forum amacı gereğiAllah razı olsun, 5 günlük ara tatilde Van’a gidince orda ki bir ustamız yaptı sağ olsun. İyi bir ustadır, Antalya’da var çok iyi bir usta buralara yapmak isteyen varsa iletişim bilgisi verebilirim.
Evet, 4 kapı + Kol Dayama
Benim aldığım satıcıda sadece siyah - beyaz - kırmızı dikiş seçeneği mevcut idi.Dikişler füme /gri olabiliyor mu ?
ali expresdeki tam oturuyormu acabaMaşallah çok güzel olmuş Furkan hocam. Direksiyon ile tam uymuşlar. Ben de Golf 7’de uygulamıştım Aliexpress’ten hazır alıp. Yağmur vs derken kumaş hemen kir gösteriyor.
Golf 7 yazanlar uyacaktır hocam. Örneğin şu ürünlerdeki yorumları inceleyebilirsiniz.ali expresdeki tam oturuyormu acaba