kendiniz yapabilirsiniz bnce çok basit ali expresden alınİyi geceler değerli insanlar. Ankara da bu uygulamayı yaptırabileceğim bir yer var mı acaba ?
Merhaba hocam,İyi geceler değerli insanlar. Ankara da bu uygulamayı yaptırabileceğim bir yer var mı acaba ?
Sizin yaptırdığınız işçilikten hocamMerhaba hocam,
Benim yaptırdığım işçilikten mi yoksa Aliexpress'te satılan hazır ürünlerden mi bahsediyorsunuz?
Bire bir ölçü ve ebatları tutar mı ki ? Bir de Kargo süresi falan var geç geliyorsa 500-1000 TL arada fark var ise beklemeye değmez bencekendiniz yapabilirsiniz bnce çok basit ali expresden alın
Sizin yaptırdığınız işçilikten hocam
Aliexpress'teki ürün ile döşeme ustasına yaptıracağınız uygulama bence kıyaslanmaz hocam.Bire bir ölçü ve ebatları tutar mı ki ? Bir de Kargo süresi falan var geç geliyorsa 500-1000 TL arada fark var ise beklemeye değmez bence
Bire bir ölçü ve ebatları tutar mı ki ? Bir de Kargo süresi falan var geç geliyorsa 500-1000 TL arada fark var ise beklemeye değmez bence
330₺ şuan ürün 15/20 günde gelir kendiniz yapabilirsiniz çok basit bende ankaradayım bu attıgım resimler kendi aracımın yeni taktım 1,5-2 saat sürdü takmasıBire bir ölçü ve ebatları tutar mı ki ? Bir de Kargo süresi falan var geç geliyorsa 500-1000 TL arada fark var ise beklemeye değmez bence
Hocam özelden linkini atabilir misiniz rica etsem ve Kargo falan her şey dahil 330 TL mi ?330₺ şuan ürün 15/20 günde gelir kendiniz yapabilirsiniz çok basit bende ankaradayım bu attıgım resimler kendi aracımın yeni taktım 1,5-2 saat sürdü takması