mehmet eses
Üye
- İsim
- mehmet
TSI motorlara, daha doğrusu turbo benzinli motorlara uyumlu lpg sistemleri pahalı oluyor bir hayli, bir tanıdık tsı aracına 7.500 TL'ye tüp taktırmıştı. İçimden "O parayı yakıt parası yapar gönlümce gezerim." demiştim ve hala aynı fikirdeyim.Mrb Arkadaşlar Golf 7 için lpg taktıran veya bilgi sahibi arkadaşlar var mı, varsa onların bilgilerinde yaralanmak istiyoruz......bu sistem hakında bilgi almak isiyorum (VIALLE LPdi sistem=
Ekli dosyayı görüntüle 2898
evet biraz pahalı, bende biriyle konuştum çok övdu herhangi bir olumsuzlukla rastlamadım demiştı bana onu aracı jetaydıTSI motorlara, daha doğrusu turbo benzinli motorlara uyumlu lpg sistemleri pahalı oluyor bir hayli, bir tanıdık tsı aracına 7.500 TL'ye tüp taktırmıştı. İçimden "O parayı yakıt parası yapar gönlümce gezerim." demiştim ve hala aynı fikirdeyim.
Aracın ilk çalıştırma dahil sürekli lpg ile çalışacak olması uzun vadede sorunlara yol açabilir.
Sistem çok yeni gibi duruyor, yaygınlaşması ve kullanıcı yorumlarına göre hareket edilmesi kanaatindeyim.
%55 tasarruf olmayacaktır. %35 en fazla. Bunun için de hesap yapalım 1000km de 300-350 10.000 de 3500 yakıt verin. 10.000 km de tasarruf 1100tl olacak. Yani 50.000km civarı sistem kendini amorte edecek. Aracı zor satacaginizi da unutmayın. Bunun yanında tüp ile gezmek de diğer kötü yani. Ben aracimdaki piknik tüpünü bile hemen alıyorum ne olur ne olmaz diye.Mrb Arkadaşlar Golf 7 için lpg taktıran veya bilgi sahibi arkadaşlar var mı, varsa onların bilgilerinde yaralanmak istiyoruz......bu sistem hakında bilgi almak isiyorum (VIALLE LPdi sistem=
Ekli dosyayı görüntüle 2898
Şahsi fikrim sizin yanlış tercih yaptığınız sanırım aracı cok kullanıyorsunuz ki yakıt konusu, sogutacak kadar size etkiliyor.Keşke dizel bir golf 7 ile devam etseydiniz.@Burak_Senbas benim önceki aracım dizeldı, bu araç ona göre çok yakıyor, buda beni araçtan soğutyor.....
@Burak_Senbasben kığat uzerindeki yakıt verilerine bakmiştım....,meğerse o verileri tutrmak biraz zor gibiŞahsi fikrim sizin yanlış tercih yaptığınız sanırım aracı cok kullanıyorsunuz ki yakıt konusu, sogutacak kadar size etkiliyor.Keşke dizel bir golf 7 ile devam etseydiniz.
fabrika verileri en mükemmel durumlar içindir, her zaman gerçek hayatta bu kadar mukemmel durumlar oluşmadığı için kagıt ustundeki yakıt verilerini tutturmak oldukca zordur.Genelde 1.5-2 lt eklenir bu veriler üzerine gerçek hayat için.@Burak_Senbasben kığat uzerindeki yakıt verilerine bakmiştım....,meğerse o verileri tutrmak biraz zor gibi
guzel araç ama yakıt sıkıntıfabrika verileri en mükemmel durumlar içindir, her zaman gerçek hayatta bu kadar mukemmel durumlar oluşmadığı için kagıt ustundeki yakıt verilerini tutturmak oldukca zordur.Genelde 1.5-2 lt eklenir bu veriler üzerine gerçek hayat için.
Eğer ki yakıt anlamında sorun yasayacaksanız tavsiyem aracı satmanızdır.Kac paraya takıldığının bir önemi olmadan LPG li bir golf ü hele ki MK7 kasayı satmanız çok çok çok zor olacaktır.
Tabiki yine tüm tercih ve karar sizin biz naçizane burada Golflerini seven insanlar olarak tecrübelerini,bilgilerini size aktararak farklı düşünme açıları yaratmaya çalışırız.