@mehmet eses hocam yılda kaç km yaparsınız ortalama. Vergi düşüklüğü o yakıt farkını bayağı kapatıyor aslında. Ben 15 bin yaptım hiç pişman değilim benzinli aldığım için.
Aşağıda dizel araçtan sonra benzinliye geçtiğinizi yazmışsınız, dizelin yakıtından sonra benzinli bir aracın(hangi marka olursa olsun) yakıtı tabi ki fazla gelecektir, ancak bu demek değildir ki o araç fazka yakıyor, sadece önceki aracınıza istinaden size yüksek geliyor, buna da kullandıkça alışacaksınız.evet biraz pahalı, bende biriyle konuştum çok övdu herhangi bir olumsuzlukla rastlamadım demiştı bana onu aracı jetaydı
Adanalı olunca örnek de Et den kebabdan olurSizi iyi anlıyorum, eski araç dizel olunca bu psikolojik olarak fazla geliyor, bunu@mandufla Deniz hocam da demişti, akaryakıt istasyonunda psikolojik olarak rahatım, farkı alırken peşin verdik ama güzel diye.
Bende dizelden geçtiğimde fazla gelmişti ama zamanla alışıyorsunuz,@yusuf hocamızda açıklamış ortalama 5 yılda kendini amorti edecek e siz 5 yıl sonra aracı değiştirmek isteyeceksiniz.
LPG takılmış tsi motor için de ikinci el de müşteri bulmak zorlaşacak, zarar vermiyor diyenlere inanmıyorum. Hergün et yemekleri kebap, tavuk, İskender vs ile beslensek mi daha sağlıklı ve enerjik oluruz, yoksa kuru soğan ekmek ile mi? Ikisi de doyurur ama arada fark var
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen öyle. Farkı peşin verdim şimdi kafam çok rahat. Minimum 5 sene de binecem arabama. Dün yakıt aldım. Doldur dedim 160 tl. Ohh. Eski tsi jettamda 220-230 tl den aşağı dolmuyordu ve daha az km yapıyordum.Sizi iyi anlıyorum, eski araç dizel olunca bu psikolojik olarak fazla geliyor, bunu@mandufla Deniz hocam da demişti, akaryakıt istasyonunda psikolojik olarak rahatım, farkı alırken peşin verdik ama güzel diye.Bende dizelden geçtiğimde fazla gelmişti ama zamanla alışıyorsunuz,@yusuf hocamızda açıklamış ortalama 5 yılda kendini amorti edecek e siz 5 yıl sonra aracı değiştirmek isteyeceksiniz.
LPG takılmış tsi motor için de ikinci el de müşteri bulmak zorlaşacak, zarar vermiyor diyenlere inanmıyorum. Hergün et yemekleri kebap, tavuk, İskender vs ile beslensek mi daha sağlıklı ve enerjik oluruz, yoksa kuru soğan ekmek ile mi? Ikisi de doyurur ama arada fark var [emoji4]
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
doğrudur yazılan tum yorumlar bana mantıklı geliyor....yani dediğiniz gibi dizel den benzene geçmek ten kaynaklanyor olabilirAşağıda dizel araçtan sonra benzinliye geçtiğinizi yazmışsınız, dizelin yakıtından sonra benzinli bir aracın(hangi marka olursa olsun) yakıtı tabi ki fazla gelecektir, ancak bu demek değildir ki o araç fazka yakıyor, sadece önceki aracınıza istinaden size yüksek geliyor, buna da kullandıkça alışacaksınız.
Şehiriçi ortalamanızın 7-8 litre civarında olduğunu söylemişsiniz, bende güzel değerler, yani tabi ki 6-6.5 olsun ister insan ama akıcı bir trafik dışında bu değerler zor, ben genellikle dur kalk trafikte kullanıyorum ve ş.içi ortalamam 8-8.5 arasında gidip geliyor, havalar ısınsın bir miktar daha düşüş olacaktır.
Hocam, şahsi kanaatim taktırmamanız yönünde, dediğim gibi 7500gibi bir rakamı tüpe verip araca yazık etmektense onu benzin parası yapmak daha mantıklı.
Değerli Hocam;''Deniz suyu gibi içtikçe susar susadıkça içersin:''
s=amanDeğerli Hocam;
Çok ama çok güzel bir benzetme..
yeri gelmişken şunu da belirteyim:
Bu aralar verilere bakarak forumla bolca zaman geçirmenizden mutluyum...
Hatta pek çok yönetici gerinizde kaldı.
Biraz ara vereyim Yöneticilere saygı olarak yani fazla takilmayayim [emoji1]Değerli Hocam;Çok ama çok güzel bir benzetme..
yeri gelmişken şunu da belirteyim:
Bu aralar verilere bakarak forumla bolca zaman geçirmenizden mutluyum...
Hatta pek çok yönetici gerinizde kaldı.
Değerli Ender Hocam;Biraz ara vereyim Yöneticilere saygı olarak yani fazla takilmayayim
One Life Live it.!!!
Herşey Golftutkusu ve dostlar için .[emoji1]Değerli Ender Hocam;Bundan bu sonucu çıkartmayın lütfen..
Bakın beni geçtiniz dedim mi? [emoji4]