kaç km de aracınız bi sıkıntı performans düşüşü var mı. biri yazmış 2 yıl sonra motor performansı yüzde 90 çıktı diye forumdaBende 1.0 dsg 7.5 var.Golf 8 de cok fazla kalite düşüşü olduğu söyleniyor.Ama 8 i ben beğeniyorum.Şu aşamada benzinli araçlar daha popüler almışken 1.5 r line alin derim.R line versiyonu harika duruyor.1.0 a gelicek olursak ben motor ve yakit konusunda memnunum ama dizel gibi aşırı performanslı kullanimda yakiti dizele göre artar.Tsi malum...2018 den beridir kullanıyorum hiçbir sikinti yaşamadım.Sehir içi 7.5 8 lt uzun yolda 5 5.5 yakiyorum ama fazla kasmadan...e tsi da değerler daha da düşecektir...
kaç km de aracınız bi sıkıntı performans düşüşü var mı. biri yazmış 2 yıl sonra motor performansı yüzde 90 çıktı diye forumda
dsg mi aracınız. dizelden den 1.0 a geçmek mantık lımı pişman olur muyum diye soru işaretlerim var. kullanma fırsatı olmadı hiç 1.0Golf 8 1,0 e-tsi golf 7,5 1,0tsi göre vibrasyonu ve sarsıntıyı engellemek motor ve volanda bir takım değişiklikler yapmışlar. Ben bir kaç kez kullanma fırsatı buldum. farkı anladım. Stop&start yatığı zaman sarsıntı neredeyse yok gibiydi. Ben 2 yıldır golf 7,5 1,0tsi kullanıyorum çok memnunum sadece sarsıntı ve vibrasyondan dolayı şanzıman takozu değişti geçen hafta onun dışında sorun çıkarmadı. Yakıt tüketimi şehirler arası 105-110km hızlarla 4,7-5,2 litre arası değer alıyorum. Şehir içi 6,0-6,8 litre arası değer alıyorum. Daha önce 1,2tsi kullanmıştım o da iyiydi. Yağ yakma gibi bir sorunda yaşatmıyor önceki tsi motorlara göre.
Kim söylüyorsa kalitenin düştüğünü iyi sallamış.Bende 1.0 dsg 7.5 var.Golf 8 de cok fazla kalite düşüşü olduğu söyleniyor.Ama 8 i ben beğeniyorum.Şu aşamada benzinli araçlar daha popüler almışken 1.5 r line alin derim.R line versiyonu harika duruyor.1.0 a gelicek olursak ben motor ve yakit konusunda memnunum ama dizel gibi aşırı performanslı kullanimda yakiti dizele göre artar.Tsi malum...2018 den beridir kullanıyorum hiçbir sikinti yaşamadım.Sehir içi 7.5 8 lt uzun yolda 5 5.5 yakiyorum ama fazla kasmadan...e tsi da değerler daha da düşecektir...
Ya iste o kaput çıbığını kaldırmışlar ya olay olduKim söylüyorsa kalitenin düştüğünü iyi sallamış.
Burda hep söylüyoruz kaliteden ziyade calinan küçük gözler kaput amortisör u gibi minik donanımlar artok yok 2 tane ekran geldi iyide gidenler...Kim söylüyorsa kalitenin düştüğünü iyi sallamış.
Olay tabi hocam gözlük kabimi versin koltuk altı cekmecemi versin ne o 1 milyona yakın alıyoruzYa iste o kaput çıbığını kaldırmışlar ya olay oldu
Hocam gerçekten ilginç.Ben eski 2008 g.puntomda dahi gözlük kabi vardi.Gozluk kabı çok önemli bence yolda giderken güneş gelse nerden alican da takicaksin...Kapilarin kaplamalari torpido bunun gibi gorunen yerler birde görünmeyenleri insan düşünmek dahi istemiyor...Olay tabi hocam gözlük kabimi versin koltuk altı cekmecemi versin ne o 1 milyona yakın alıyoruz cingenelik...
2014 den beri kullanım alışkanlığımı değiştirmek zorunda kalıyorsam bence ben çalmışlar derim kalite düşmüş derim hele o Torpito gözü komedi golf 7 de neydi golf 8 ne...
Tabi diyen çıkar onları yaptırırsin die ama işte o da 30 bin euro ya al git içini plastiklerini kapat
1.0 tsi motor nasıl die bir soruyu 2022 ni ortalarına geldiğimiz şu günlerde halan daha sorulması çok manidar
Kendini kanıtlamış kronik sorunu cok olmayan az yakan çok kaçan gayet mantıklı bir motor...
Hocam gerçekten ilginç.Ben eski 2008 g.puntomda dahi gözlük kabi vardi.Gozluk kabı çok önemli bence yolda giderken güneş gelse nerden alican da takicaksin...Kapilarin kaplamalari torpido bunun gibi gorunen yerler birde görünmeyenleri insan düşünmek dahi istemiyor...