1.0 eTSI almayı düşünüyorum.

Midline / comfort stok golfü olan
Mk8 e (life-style) geçsin hayrını görsün

Görsel Ön+arka park sensörü gelecek
Basic lede terfi edilecek (led leddir)
Hayalete yükselincek.
Cici bici renkli ambiyans falan

Yani +++ donanımlar esas bahane olmalı

Mk7,5 higline dan style golfe geçmek icin mk7,5 da olmayan ahhh keşke bendede olsaydı denecek donanımlar gaza getirmeli insanı.

Hadi benimde aracım high 7,5 tdi !

Geçmem imkansızmı? Hangi donanım icin geçeyim?

Yap kardeşim fabrika şehirici verisi 4,2
Sehır dışı verisi 3,2 olan 1.3 tsi bir yeni motor?

Alın size / bana bahane.

Mk8 golfün en iyi kasası değil
Sadece yeni kasası

Yeni almak için bahaneye gerek yok tabi.
Harbiden hocam hem milletin kafasi karismaz 1.0 mi 1.2 mi yok 1.5 mi en ortasi 1.3 tsi olur 130 bg oldumuda tanindan yenmez:):)

hatasız kazasız . 2019 model 1.6 tdi higline 35.600 kmde sunfrof geri görüş var. kaç eder bu piyasada çok karışık fiyatlama var .. benim gibi aracı kendi yıkayanlar varmı yıkamacılara vermeidim hiç kılcal çizik çok olmasın diye dikkat eden titizlerdenim :)

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum 1.0 eTSI life paket.

Yakıtından memnunum, şehiriçi trafikli 6,5 trafiksiz 5 civarında, şehirlerarası 5-5,5 civarında.

Diğer arkadaşların da belirttiği üzere ufak tefek eksiklikler var (gözlük kabi, torpido küçüklüğü, koltuk alti göz olmamasi, kaput amortisoru) fakat iç mekanin görsel olarak daha sade oluşu hoşuma gidiyor.

Benim aradığım eksiklikler ise life pakette katlanir ayna olmamasi. Tabi birçok eksik donanım var fakat yokluğunu hissettiğim tek şey katlanır ayna. Onu da ilk bakımda serviste halletmeyi planlıyorum.

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum 1.0 eTSI life paket.

Yakıtından memnunum, şehiriçi trafikli 6,5 trafiksiz 5 civarında, şehirlerarası 5-5,5 civarında.

Diğer arkadaşların da belirttiği üzere ufak tefek eksiklikler var (gözlük kabi, torpido küçüklüğü, koltuk alti göz olmamasi, kaput amortisoru) fakat iç mekanin görsel olarak daha sade oluşu hoşuma gidiyor.

Benim aradığım eksiklikler ise life pakette katlanir ayna olmamasi. Tabi birçok eksik donanım var fakat yokluğunu hissettiğim tek şey katlanır ayna. Onu da ilk bakımda serviste halletmeyi planlıyorum.
hayırlı olsun güzelmiş yakıt. motor sesi filan var 3 silindir olmasından dolayı ses var mı devir çevirdikce

Değerli forum üyeleri,

Araçlarımızın her kasası herkes tarafından sevilmeyebilir, eksik veya çirkin bulduğunuz yanları olabilir. Fakat bunu, o kasanın sahiplerinin de aramızda olduğunu unutmadan, kimseyi kırmadan dile getirmenizin size ve forumumuza daha çok yakışacağını düşünüyorum.

Sağlıklı günler, keyifli forumlar dilerim.

@Canberk39 hocam 1.6 araç hiç kullanmadım şuan golf 8 1.0 etsi kullanıyorum golfden önce ibiza 1.0 kullandım ben çok keyif alarak kullanıyorum sehir içi 5.7 ile 6.5 arası kullanıyorum kullanışa göre değişir tabikide yakıt tüketimi ani gazlama yapınca araç hoş bir ses veriyor

Merhaba;

2 yil kadar 1.6 tdi Golf dsg 1 yil kadar (yaklasik 12000 km) golf 7.5 1.0 tsi manuel kullanicisi olarak bende yorum yapmak isterim.

Dizele gore kesinlikle performans konusunda uzmez.

Sakin kullanimda hafif ara gazlamalarla yakit konusunda da uzmez.Ortalama sehir ici icin 1 lt daha fazla yakar diyebiliriz. Benzin fiyatinin daha ucuz oldugunu dusununce, yillik vergi avantaji (1.6 motora gore) ve bakim masrafinin dizele oranla kucuk bir miktar az oldugunu da dusunurseniz yillik kullanim maliyetleri bana gore esdeger.

Ses konusunda dizel kesinlikle daha sesli.1.0 da devirli kullanimda sportif bir ses gelmesi keyifli bile oluyor.

Donanim goreceli bir kavram.hayalet gosterge ambiyans aydinlatmasi vb benim icin cok onemli degil.Baska bir arkadasim icin elzem olabilir.Saygi duyarim.

1 hafta kadar golf 1.0 etsi life kullanma sansim oldu.Su an kullandigim golf 7.5 1.0 tsi i degistirmek icin tek nedenim otomatik vites ve daha yeni bir araca binmek icin olurdu.

1.0tsi'in tek sıkıntısı start stopu cok sarsıntılı idi, onu da golf8'de çözmüşler diyorlar. bir de bazı ara hızlanmalarda D yerine S kullanmak gerekiyor vitesi.

uzun yolda sürekli süratli kullanmıyorsanız TDI'dan sonra üzmez. şehir içi motor soğukken dizelle kafa kafaya hatta dpf tıkanmasın diye gazlamak zorunda kalmadığınız için 1.0tsi daha iyi bile diyebiliriz kısa mesafe yakıt tüketiminde.

1.0 etsi life paket kullanıcısıyım daha once hiç wv araca binmedim fakat türlü türlü arabalar kullandım ama bu arabanın start stopu kadar sessiz ve sarsıntısızını görmedim desem yalan olmaz motorun üstünde ciddi bir çalışma oldugu aşikar çok medeni çalışıyor hibrit sistem devreye girip cıktıgını bile anlamıyorsunuz yakıt olarakda bunu gördükten sonra dizele gerek kalmadıgını fark ettim cünki dizel gibi yakıyor üstüne konforu ve sessizligi kaymagı

günaydın. güzel bilgileriniz için teşekkürler , style paket istiyorum .
life ile style arasında çok fark var mı etsi sahibi arkadaşlar trakyada yaşayan var mı buluşalım.
bir sürü markaya baktım gene de golf mantıklı geliyor niye öyle ya . takıntı mı olmuş bende golf :)

@Canberk39

Style paket donanımları (Life pakette olmayan özellikler);

ArtVelours (Mikro Polar) Spor Koltuklar

New Brushed Dark Metal iç dekor trimleri

30 Renkli Ambiyans aydınlatması (Life pakette: 10 renk)

"Mercekli" Led Performans farlar ve Led ön sinyal lambaları (Life pakette; "Merceksiz" Led Basic farlar ve halojen ön sinyal lambaları)

17 inch alüminyum alaşım jantlar

%65 karartılmış arka ve arka yan camlar

Katlanabilir yan aynalar (elektrik ayarlı ve ısıtmalı)

Led aydınlatmalı ön panjur

“Side Assist” kör nokta uyarı sistemi

Yan camlarda ve ön tampon altında krom çıtalar

Egzoz görünümlü krom çıtalar

2019 model highline 35.800 km de sunrof vs fuull ..4000 km de style aytaşı gri renk üstüne 100 bin istiyor takasa mantıklı mı sizce

Geri
Üst Alt