var 1.0 etsiTakas yapılacak style mk8 de sunroof varmı ?
Hocam aracinizin km si çok düşük 70-80 k da olsa dahi takasa bu fiyati vereceklerdir emin olun.Ayrica sari sitede çok daha üst fiyatlara ilan verebilirsiniz...65 bine ikna edemedim
Hocam aracinizin km si çok düşük 70-80 k da olsa dahi takasa bu fiyati vereceklerdir emin olun.Ayrica sari sitede çok daha üst fiyatlara ilan verebilirsiniz...
Km ye gore yazdiginiz icin fiyatin yuksek durmasi normal.Yani benimde aracim 32 k da ben 450 istesem bakiyorum 80 k da ayni model ayni km Golfe adam yazmış 450 e benim 500 yazmam lazim km ye göre bu seferde fiyat yuksek duruyor ama dusuk km dizel Highline araç için çok ta abarti değil zaten niyetine giren belli eder...Pazarlik vs...625 bin yazdım , çok yazdığımı söylüyorlar
Hocam su anda emtialar uzerinde baski var sakin ve sabırlı olursaniz yaptiniginiz yatirimlar guzel getiri sağlayacaktır.Hic bir zaman hicbir yatirim araci altin vs.den fazla getiri sağlamamıştır...10 yıllık geçmişe bakabilirsiniz.Kesinlikle yatırım tavsiye değildir...yatırım yapıyorum ama yaptığım yatırım sadece değerini koruyor. 180 bine alınan araba 3 sene sonra 600 bin olmuş . 15 bine ikinci el almadığım motorsiklet 3 sene sonra 70 bin olmuş