1.0 eTSI almayı düşünüyorum.

Takas yapılacak style mk8 de sunroof varmı ?

Ben takas etmezdim Ama

Siz kabul edin bu takası !

100 bin lira verip takasa girmek ?

Bu devirde 100 bin para değil!

Renk sevdiğiniz renkse tabi ?

625 bin yazdım , çok yazdığımı söylüyorlar
Hocam aracinizin km si çok düşük 70-80 k da olsa dahi takasa bu fiyati vereceklerdir emin olun.Ayrica sari sitede çok daha üst fiyatlara ilan verebilirsiniz...

625 bin yazdım , çok yazdığımı söylüyorlar
Km ye gore yazdiginiz icin fiyatin yuksek durmasi normal.Yani benimde aracim 32 k da ben 450 istesem bakiyorum 80 k da ayni model ayni km Golfe adam yazmış 450 e benim 500 yazmam lazim km ye göre bu seferde fiyat yuksek duruyor ama dusuk km dizel Highline araç için çok ta abarti değil zaten niyetine giren belli eder...Pazarlik vs...

Bu devirde 600 bin tl üstü arabaya binmem için, kapalı otoparklı bahçesinde havuzu olan 2 milyon tl lik bir evim olması gerek. Olmadığı için arabayı da değiştirmeyi düşünemiyorum. Zaten şuan kullandığım araç doluluğunda bir golf 8 almaya kalkarsam 800bin tl den aşağı olmaz herhalde :(
Ben sizin yerinizde olsam az km li aracımı satmak yerine üste vereceğim parayla yatırım yaparım. Merak etmeyin alacağınız araba şuan kullandığınız aracın üstüne hiç bir şey katmayacak ;) Sadece bindiğinizde yeni arabaya biniyorum diyeceksiniz ama unutmayın ki şuanda kullandığınız araçta bir çok kişi için yeni ve bir çoğunun da hayallerini süslüyor.

yatırım yapıyorum ama yaptığım yatırım sadece değerini koruyor. 180 bine alınan araba 3 sene sonra 600 bin olmuş . 15 bine ikinci el almadığım motorsiklet 3 sene sonra 70 bin olmuş :)

yatırım yapıyorum ama yaptığım yatırım sadece değerini koruyor. 180 bine alınan araba 3 sene sonra 600 bin olmuş . 15 bine ikinci el almadığım motorsiklet 3 sene sonra 70 bin olmuş :)
Hocam su anda emtialar uzerinde baski var sakin ve sabırlı olursaniz yaptiniginiz yatirimlar guzel getiri sağlayacaktır.Hic bir zaman hicbir yatirim araci altin vs.den fazla getiri sağlamamıştır...10 yıllık geçmişe bakabilirsiniz.Kesinlikle yatırım tavsiye değildir...

Geri
Üst Alt