Golf 8 Trim Sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MK8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MK8

Yeni Üye
İsim
Mükramin Kart
Araç
Golf 8 impression
Yaklaşık 9 aydır golf 8 impression sahibiyim, aracımda sürekli bi trim sesi meydana gelmesinden çok yoruldum. Kış şartlarından kaynaklandığını düşündüğüm bazı sesler kesildi ancak dikiz aynısının arkasında bulunan far sensörünü kapatan parçanın yerinden oynaması kaynaklı gelen ses ve ön tavan aydinlatmadan gelen sesler bir türlü kesilmedi. Şimdide havaların ısınmasıylabirlikte kapılarin üzerinde bulunan piano black parçalar kapıyı açıp kapatirken ve seyir halindeyken sinir bozucu şekilde gıcırdıyor ve bu ses içeri giriyor. Bu ve benzeri şikayetleri olup çözebilen varmıdır şimdiden teşekkürler

Şu anda 2-3 e piyasada en az trim sesi olan marka/model nedir ?

Upvote 0
kurutursunuz :D sanayide ahtapot yöntemiyle kurutanlar var yeterki motor sağlam olsun

Böyle bir konu için ben senin gibi gülemiyorum...
Şimdi geçmiş zaman bunları hatırlamak o zamanı yaşamak istemiyorum yenisin forumda konulara bakmadığın belli çok şey yazıldi geçmiş senelerde...
Allah(cc) korusun bir gün başına gelirse sanayi ahtapot falan halledersin...

Upvote 0
Böyle bir konu için ben senin gibi gülemiyorum...
Şimdi geçmiş zaman bunları hatırlamak o zamanı yaşamak istemiyorum yenisin forumda konulara bakmadığın belli çok şey yazıldi geçmiş senelerde...
Allah(cc) korusun bir gün başına gelirse sanayi ahtapot falan halledersin...
Çözüme odaklandım hepsi bu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Aracım 13 binde.aynı debriyaj sesini duyuyorum ve beni çok sıkıyor.rölantide ve vites değişiminde 3 silindirin titreşimini debriyaj hissediyor diye düşünüyorum.çözüm buldunuzmu
Randevü alıp servise götürdüm.
Ses geçti. Yapılan işlem olarak akünün sökülüp arkasından başlanarak debriyaj hattının/ kablosunun plastikleri yeninileri ile değiştirildi ve yumuşak bez bant ile sarıldı.

Şu an km 16.xxx lı rakamlarda bir daha yaşamadım.

Upvote 0

Geri