Golf 8 Trim Sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MK8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MK8

Yeni Üye
İsim
Mükramin Kart
Araç
Golf 8 impression
Yaklaşık 9 aydır golf 8 impression sahibiyim, aracımda sürekli bi trim sesi meydana gelmesinden çok yoruldum. Kış şartlarından kaynaklandığını düşündüğüm bazı sesler kesildi ancak dikiz aynısının arkasında bulunan far sensörünü kapatan parçanın yerinden oynaması kaynaklı gelen ses ve ön tavan aydinlatmadan gelen sesler bir türlü kesilmedi. Şimdide havaların ısınmasıylabirlikte kapılarin üzerinde bulunan piano black parçalar kapıyı açıp kapatirken ve seyir halindeyken sinir bozucu şekilde gıcırdıyor ve bu ses içeri giriyor. Bu ve benzeri şikayetleri olup çözebilen varmıdır şimdiden teşekkürler

Çok teşekkür ederim arca çok nazık davrandı dediğiniz gibi ilgiliydiler dönüş sağladı gideceğim randevu oluşturdum

Rica ederim. Farklı şehirde 2 farklı bayiye aynı trim sorunu için gittiğimde normal dediler. Şu şekilde yapabilirsiniz dediğimde yine olmaz gibi şeyler demişlerdi. Her bayinin ilgili ekipman ve tecrübeli elemanı yok diye düşünüyorum.

Upvote 0
Yaklaşık 9 aydır golf 8 impression sahibiyim, aracımda sürekli bi trim sesi meydana gelmesinden çok yoruldum. Kış şartlarından kaynaklandığını düşündüğüm bazı sesler kesildi ancak dikiz aynısının arkasında bulunan far sensörünü kapatan parçanın yerinden oynaması kaynaklı gelen ses ve ön tavan aydinlatmadan gelen sesler bir türlü kesilmedi. Şimdide havaların ısınmasıylabirlikte kapılarin üzerinde bulunan piano black parçalar kapıyı açıp kapatirken ve seyir halindeyken sinir bozucu şekilde gıcırdıyor ve bu ses içeri giriyor. Bu ve benzeri şikayetleri olup çözebilen varmıdır şimdiden teşekkürler
Bu piano black Ve sensör kapağı sesi bende de vardı. Geçen sene şoför kapısı tarafındakini fitil bakım yağıyla aralarına falan sıkarak çözdüm. Bu sene yine olacak gibi başladı ufaktan. Yine aynı uygulama yapılacak. Sensör kapağınarada sırada yapıyor onu önemsemiyorum. Daha önce golf 6 aracım vardı mermi gibi arabaydı tek yeri oynamazdı. 120binde sattım hep diyorum 2018 ve öncesi araçlar taş gibi. Şu pandemi muhabbetine içinden geçtiler kalitenin tüm firmalar böyle. Geçen Fransız 24 model 2008 sürdüm. Araba 1700km’de her yeri oynuyor arabanın korkunç.

Son düzenleme:
Upvote 0

Geri