2016 Golf 1.4 TSI DSG Comfortline Sipariş Aşamaları

@silvershadow hocam arac olur da nisan ayi sonunda gemiden inerse kampanyayi kacirmamak icin gormeden satis islemini gerceklestirmelimiyim sizce? 
Kampanya 30 nisanda bitiyor. genellikle size bildirilen süreden daha kısa sürede teslimat yapılır. Fakat olur da süre yetmezse kampanyadan faydalanmak için görmeden ödeme yapmanız gerekebilir.

evet bana da haber verecekler, gidip bakacağım, boya ölçüm aleti vs isteyeceğim, sonra tamamsa orda gerekli vekalet vs imzalarını atıp ödemeyi eft yaparım, varsın 2-3 gün bekleyeyim...
@magic Emre Kardeşim, vekalet ile hiç uğraşma derim, boşuna vekalet masrafı da yapma. Vekaletsiz işlem yapabiliyor artık bayiler, Sana geçici bir belge verip trafiğe çıkmanı sağlıyorlar, sonra sen gidip ruhsatını Emniyetten alıyorsun, diyelim zamanın yok gidemedin, adresine geliyor ruhsatın.

Saygılar...

@knocknock Cihan Hocam, dikkatsizliğimi bağışlayın lütfen, eğer yayınladıysanız Araç Teklif formunuzu. Opsiyonlarınızı hatırlamıyorum çünkü. Size mayıs başı teslim teyidi verildi ise, sürenin kısa olmasının nedeni opsiyonlar olabilir mi? Örneğin Ergoaktiv Koltuk opsiyonu var mı Sizde?

Siparişinizin detayını koyabilirseniz buraya sevinirim.

Saygılar...

@HaK Hasan Hocam 1.4 125hp dsg comfortline + pasifik mavi + ışık görüş paketi + sürüş konfor paketi + arka cam karartma + kuvarsit döseme + dijon 17 jant. Daha sonra 6.5 media ve geri gorüş ekletmeyi düsündüm fakat ST üretim aşamasına geldigi icin degistiremedigimizi soyledi, ben de herseyde vardir bir hayir diyip beklemeye koyuldum :)  su an telefonda oldugun icin teklif formunu gonderemiyorum, bilgisayara gecince eklerim hocam :)

@HaK Hasan Hocam 1.4 125hp dsg comfortline + pasifik mavi + ışık görüş paketi + sürüş konfor paketi + arka cam karartma + kuvarsit döseme + dijon 17 jant. Daha sonra 6.5 media ve geri gorüş ekletmeyi düsündüm fakat ST üretim aşamasına geldigi icin degistiremedigimizi soyledi, ben de herseyde vardir bir hayir diyip beklemeye koyuldum :)  su an telefonda oldugun icin teklif formunu gonderemiyorum, bilgisayara gecince eklerim hocam :)
Hocam highline alsaniz daha iyi. Bayileri arayın hazır highline varsa alın geçin. Highline olmuş araç zaten.

@yusuf  8D  hocam ben de highline mi alsam diye arada kalmadim degil fakat aradaki 5binlik fark su an butcemi asiyor, yani 80 i veren 5i de verir derler ama led far, katlanir ayna gibi ihtiyacim olmayan ozellikler icin butcemi asmak istemedim :)

@yusuf  8D  hocam ben de highline mi alsam diye arada kalmadim degil fakat aradaki 5binlik fark su an butcemi asiyor, yani 80 i veren 5i de verir derler ama led far, katlanir ayna gibi ihtiyacim olmayan ozellikler icin butcemi asmak istemedim :)
Hocam medya ve geri görüş de ekleyince fiyat aynı oluyor neredeyse. Satarken geri alınabilecek bir para bu. Ve hazır araçta en az %1 daha iyi indirim alma olasılığınız da var ;)

Az önce vwye sordum, sakarya ve istanbulda 1er bayide bulunuyor highline arac. Yarin ikisininde arayip fiyat alayim eger iyi indirim yaparlarsa bir degerlendiririm hocam yeniden :)

Bilgi için çok teşekkürler Can bey, lakin böyle bir durumda aracı görmeden satın almış oluyoruz, araçta çıkabilecek herhangi bir sorun(çizik, darbe v.b.) durumlarda aracı almak zorunda kalmaz mıyız? Biraz riskli bir durum gibi geliyor bana [emoji4]
Sadece vergiler ödenmiş olur, araç geldiği gün incelersiniz okey ise imzaya gider hemen teslim alabilir, yok beğenmezseniz vergi iadesine başvurulur 1-2 hafta içinde paranız iade edilir. Almak zorunda değilsiniz asla.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@enpisagor hocam bu guzel bilgi icin tesekkurler, arac geldigi zaman eger ay sonuna denk gelirse araci alim islemlerine baslatirim :)

@knocknock Hocam, Ergo koltuk opsiyonu yok sanırım. Bu opsiyon bazen araç teslim süresinde etkili olabiliyormuş diye duydum. Aynı dönemde sipariş verip farklı teslim tarihleri almak buradan kaynaklı olabilir.

'üretim aşamasında' mesajı aracın fiilen üretime girdiğini göstermiyor. Sanırım planlandı süreci uzun olduğu için planlandı ile üretimine başlandı arasına yeni girmiş bir mesaj gibi duruyor. Bence medya cihazınız 6.5" ise ve Appconnect uyumlu gelmesini istiyorsanız mutlaka geri görüş (KA1) ekletin derim.

Saygılar...

@knocknock Hocam, var mı Volkswagenim mesajlarında bir değişiklik. Fiilen üretim hattına girmiş olsa, çoktan limana doğru yolculuğuna çıkmıştı araçlar !?!?

İstanbul ve Sakarya'daki Highline araçlar için ne karar verdiniz?

Saygılar...

@silvershadow Yurtdisinda bazi seylerin ucuz olmasi ile ovunur dururum . Bu baslikta birsey dikkatimi cekti arkadasin arac teklifinde. Bi xenon + led gunduz farlari 1900 tl . Burda bu fiyat yaklasik 1700 € ( +- 5400 tl  ) . Panoromik cam tavan 1811 tl buradaki fiyati 1081 € ( +- 3500 tl vw.be )

Bu fiyatlarin sebebi nedir degerli abim ? sok oldum resmen.

@HaK Hasan hocam hala üretim aşamasında gözüküyor, sanırım aşamaları yenilemişler dediğiniz gibi :)

İstanbul ve Sakarya çevresindeki highline araçları sordum tek tek. Highline boş araç bir tane var sadece ve o da kırmızı renkte. Kırmızı renk düşünmediğim için elemek zorunda kaldım. Diğer ellerinde bulunan ve gelecek araçların hepsi dolu araçlar ve 94 bin üzerine çıkıyor fiyat. Bu yüzden siparişimi beklemeye koyuldum, her gün bakıyorum, değişiklik olması halinde bilgi vereceğim :)

Geri
Üst Alt