2016 Golf 1.4 TSI DSG Comfortline Sipariş Aşamaları

@silvershadow Yurtdisinda bazi seylerin ucuz olmasi ile ovunur dururum . Bu baslikta birsey dikkatimi cekti arkadasin arac teklifinde. Bi xenon + led gunduz farlari 1900 tl . Burda bu fiyat yaklasik 1700 € ( +- 5400 tl  ) . Panoromik cam tavan 1811 tl buradaki fiyati 1081 € ( +- 3500 tl vw.be )

Bu fiyatlarin sebebi nedir degerli abim ? sok oldum resmen.
@olimpio Hocam, @silvershadow Hocam'ı forum dışı görünce fazla bekletmeyim Sizi, bildiğim kadarıyla yanıt döneyim dedim.

Bu TL fiyatlarını 1,711 ile çarpıp tüm vergileri giydirmek gerekiyor üstlerine. Gerçek fiyat bu oluyor. Fakat örneğin Panaromik cam tavan 3100 TL'ye geliyor giydirilmiş haliyle, yine de arada 400tl fark kalıyor. Sebep, döviz kur oynamaları mı yoksa std. aracın fiyatını yükseltip, opsiyonları oynamamak gibi bir satış stratejisi mi, onu bilemedim?

Saygılar...

@silvershadow Yurtdisinda bazi seylerin ucuz olmasi ile ovunur dururum . Bu baslikta birsey dikkatimi cekti arkadasin arac teklifinde. Bi xenon + led gunduz farlari 1900 tl . Burda bu fiyat yaklasik 1700 € ( +- 5400 tl  ) . Panoromik cam tavan 1811 tl buradaki fiyati 1081 € ( +- 3500 tl vw.be )

Bu fiyatlarin sebebi nedir degerli abim ? sok oldum resmen.
Degwrli Hocam;

Küçük bir düzeltme yaparak başlayalım: bizde Gündüz Ledli Bi-Xenon farlar  3.315  TL

Aslında orada pahalı olması anlaşılır. 

Yanıt aslında yaşam standardında... gelirinize göre gideriniz olması normal.

Bizdeki gelir ve masraflar sizdekine göre elbette ucuz.

@HaK hasan hocam benim sipariş asamalarim hemen hemen ayni @knocknock hocam ile. Araç bugün limana sevk ediliyor diyor. Ortalama kaç günde bayide olur. 

@Striker02 Hocam benim tahminim nisan sonunda araç limana iner, mayıs başı teslim almış olursunuz bir aksilik çıkmazsa :)

@Striker02 hocam ben araç bayiye girmese bile fatura edileceğini tahmin ediyorum. Nisan son haftasında ST'nizle iletişim içerisinde olun, fatura edilir edilmez ödeme işini halledin eğer bu aya yetişirse :)

@Striker02 Hocam @enpisagor hocamın önceki sayfada belirttiğine göre sadece vergi ödemesi yapılıp araçta sorun çıkarsa paranızı geri alabiliyormuşsunuz. İsterseniz ST'nize bir danışın derim, ben ST ile konuştum, erken gelme durumunda araç elimize ulaşmadan ödemeyi halledebiliriz dedi. Fakat araçta herhangi bir sorun çıkma durumunu henüz sormadım. Eğer nisan ayında gelme şansı artarsa onu da sormayı düşünüyorum daha sonra :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@knocknock hmm anladım ben de bi goruseyim o vakit st ile. Yüzde 3 lük ek indirim gayet iyi çünkü 

@HaK o zaman bu ay bi sıkıntı çıkmazsa bayide olur araba insallah

@Striker02 Hocam, Volkswagenim'den notunu ya da fotolarını aldınız ise süreç mesajlarını ve tarihlerini kronolojik olarak belirtebilir misiniz? Bilgimiz olsun, karşılaştırma yapabilelim. Teşekkürler.

Saygılar...

@HaK hocam şimdi tam olarak bir etmedim açıkçası fakat aşağı yukarı tarih verirsem 

15 mart sipariş iletildi 

Ortalama 25 -26 martta üretim aşamasında 

Bugün de limana sevk ediliyor yazısı var. 

Geri
Üst Alt