Arkadaşlar merhaba yine golf hayranı olarak seat leon araç almak durumunda kaldım güzel denk geldi çünkü All star donanım 1.2 tsi'a o kadar para vermeye ve imkanımız olmadığı için aslında yanaşmadık araba bakarken şansa bu araç denk geldi 2015 model 12 k. kilometre'de beyaz renk'te ve opsiyonları şu şekilde 18 jant , 6.5 ekran , seat sound ve f1 kulakçık olunca benim tabirimle TR paketi kaçırmadık geçtiğimiz hafta almış bulunduk fotoğrafları paylaşayım şimdilik bir kaç bir şey yakıt ve yaptıklarım ve yapacaklarımla ilgili paylaşım yapmaya devam ederim keyifli forumlar
Çok eksik olsakta bir kısım seat'çı olarak geçen akşam buluştuk normal'de üç beyaz üç kırmızıyız
Şimdiye kadar spor pedal takımı , torpido lambası hariç her yer led o yüzden torpido lambasını led olanla değiştirdim ve geri vites lambasını led olanla değiştirdim. Bundan sonra boya koruma işlemleri var onun için de yıldıray abimin müsait olduğu zamanı bekliyorum maşAllah'ı esirgemezseniz sevinirim
Yapılacaklar : Boya koruma ( polisaj işlemleri ) Retrofit arka ayak aydınlatma aldık montajı kaldı , golf gibi torpido , kapı içleri vs süet kaplamak muhtemelen başka bir şey yapmam
Çok eksik olsakta bir kısım seat'çı olarak geçen akşam buluştuk normal'de üç beyaz üç kırmızıyız
Şimdiye kadar spor pedal takımı , torpido lambası hariç her yer led o yüzden torpido lambasını led olanla değiştirdim ve geri vites lambasını led olanla değiştirdim. Bundan sonra boya koruma işlemleri var onun için de yıldıray abimin müsait olduğu zamanı bekliyorum maşAllah'ı esirgemezseniz sevinirim
Yapılacaklar : Boya koruma ( polisaj işlemleri ) Retrofit arka ayak aydınlatma aldık montajı kaldı , golf gibi torpido , kapı içleri vs süet kaplamak muhtemelen başka bir şey yapmam