Sağol abi teşekkür ederim@Gökhan Bilgin hayırlı olsun güle güle binin. Leon fiyat performans aracı benim gözümde. Kimseye fr aldığı için yanlış yaptın diyemem [emoji4] i30 megane ceed falan alsa derdim ama.

Sağol abi teşekkür ederim@Gökhan Bilgin hayırlı olsun güle güle binin. Leon fiyat performans aracı benim gözümde. Kimseye fr aldığı için yanlış yaptın diyemem [emoji4] i30 megane ceed falan alsa derdim ama.
Teşekkür ederim kesinlikle bu araba 18 jant ile alınmalı arkadaşımda var 17'li benimde daha önce manuel 140'lık olan aracım 17 janttı çok fark var çok kaliteli duruyor arabaHocam hayırlı olsun , donanımlar ile şahane aracınız, 18" jantlar çok yakışmış, güle güle kullanın zaten leon golfün kardeşi.
Teşekkür ederim abi
Peki 18 ile aracın süspansiyon sertliği nasıl, konfor düşüşü çok hissediliri mi? Ve bununla beraber çok daha iyi olan yol tutuş hissi nasıl?Teşekkür ederim kesinlikle bu araba 18 jant ile alınmalı arkadaşımda var 17'li benimde daha önce manuel 140'lık olan aracım 17 janttı çok fark var çok kaliteli duruyor araba [emoji4]
Peki 18 ile aracın süspansiyon sertliği nasıl, konfor düşüşü çok hissediliri mi? Ve bununla beraber çok daha iyi olan yol tutuş hissi nasıl?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cevap için teşekkür ederim, kafadan kopmalar motorun kuvvetli yapısından, fr da spor süspansiyon olduğunu biliyordum 15 mm de daha alçak, ama yanak ve lastik kaynaklı ekstra bir sertlik var mı diye sordum. Aynı ise 18 tercihi çok yerinde olmuş, Leon dış tasarım olarak Golf'ten daha yırtıcı18 ile fark olmuyor çünkü fr'lar zaten spor süspansiyon ile geliyor 17 ve 18 iki jantıda kullandım biliyorum o yüzden sertlik olarak bir fark yok jantlar arasında ama sertlik olarak araba kütük gibi her şeyi hissediyorsunuz ailesinde küçük çocuğu vs olanlar için kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir araç. Yol tutuş olarak şöyle söyleyeyim net araba yol tutmuyor sürekli patinaja kalıyor kafadan kopuyor arkası ayrı kopuyor
Parasına güzel arabalar leon'lar teşekkür ederim inşallah istediğinizi alabilirsinizİlk arabam 2006 leon du ve dünyanın en güzel arabasıydı, kazasız belasız günler. İnş bir gün 2012 cupra sahibi olabilirim![]()
Teşekkür ederim mk2'deki gibi lfr almak istedim hatta iki tane boşta plakada buldum ama uyuzluklarına denk geldim heralde vermediler sıradan plaka verdiler malesef@Gökhan Bilgin
Değerli Hocam;
Merakla bekliyoruz kamera montaj denemenizi ve görselleri.
Yalnız MK2 Leon'un plaka da konuşuyor resmen..
Maşallah hepsine.