Laylayloom
Üye
- İsim
- Sinan Mert Yavuz
Hocam güle güle kullanın tüm sevdiklerinizle güzel güzel gezmeniz dileğiyle Maşallah
Alana da satana da hayırlı olsun Gökhan. Şimdi ne almayı düşünüyorsunuz [emoji4]Çarşamba günü aracımı İstanbul'a sattım gerçekten şunu bir kez daha görmüş oldum vag grubuna çok felaket bir talep var hele doluysa aracınız anında satılıyor 75'e aldığım aracımı ilana koyduktan bir hafta sonra 79'a sattım benim gibi dolu golf'e gücü yetmeyenlere güzel bir alternatif fr ama dostça bir uyarı yapayım trim sesleriyle ilgili takıntınız varsa uzak durun fr'dan [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
Kısmet hiç hesapta olmayan arabalar denk geliyor bazen yine öyle bir şey bekliyorum ama geçici bir şeylerde alabilirizAlana da satana da hayırlı olsun Gökhan. Şimdi ne almayı düşünüyorsunuz [emoji4]
En beğendiğim araç mk2'ydi benimde 19'binde sattım bu sene martta arkadaşıma severek kullanıyorMk2 leon hele ki bi xenon sunroof ve fr paketiyle daha şık duruyor bana göre.Daha karakteristik bir araç sizinkinin de maşallahı varmış.