eLTurco
Yeni Üye
Uzman incelemesi isteyeceğim servisi arayıp, sebebi montaj yerlerinde fabrikasyon sorundan mı kaynaklı diye incelenmesi için, aracın garantisi bittiğinde ki muhtemelen yine çatlayacaktır herhangi birşey yapamayacaklarını söylediler çünkü, şayet fabrikasyon olarak montaj yerlerinde sorun var ise bu aracı ayıplı mal konumuna düşürür mü bir hak talebimiz olabilir miSelamlar, ben de dün bakıma gittiğimde garantiden değiştirdim. Problem aynı.
Uzman incelemesi isteyeceğim servisi arayıp, sebebi montaj yerlerinde fabrikasyon sorundan mı kaynaklı diye incelenmesi için, aracın garantisi bittiğinde ki muhtemelen yine çatlayacaktır herhangi birşey yapamayacaklarını söylediler çünkü, şayet fabrikasyon olarak montaj yerlerinde sorun var ise bu aracı ayıplı mal konumuna düşürür mü bir hak talebimiz olabilir mi
Öncelikle Allah sabir ve başka dert vermesin, bu konularda hiç bilgim yok. Tek bildiğim Bu ülkede hiç bir kurum, kuruluş, marka, şahıs ayıbını kabul etmiyor
Gecmis olsun. Ben corum ahlatcida degistirtmistim garanti kapsaminda. Ankara dogusta varmis ordan isteyip degistirmislerdi. Hemen gelmisti parca.ayni sorun suan bende var. yeni farkettim.ne yapmaliyim.garantiden hemen degisiyorlar mi yoksa siparismi cekmelerini bekliyoruz.