eLTurco
Yeni Üye
Merhaba tüketici heyetinden bir dönüş aldınız mı olumlu ya da olumsuzYeni konu açmak yerine buradan devam edelim.Garantisi dolduğu halde bu ön göğüs kaplama plastiği çatlamış olan arkadaşlar bişeyler yapmalıyız .Doğuş otoyu aradım beni kabahatli çıkaracak utanmasa.Garantiden değişim yapmışsınız birkaç kişi biliyorum üyesi olduğum forumdan diyorum yok öyle bişey diyor utanmaz herif.Ağzımı bozmamak için kısa kesip kapattım.Tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç alırmıyım bilmiyorum.Yıl olmuş 2024 aracın en görünür yerindeki parça çatlıyor bunu satan firma suçu müşteriye atmaya çalışıyor akıl alır gibi değil.Yarın ilerde vites seçici sorunu da kapımızı çalacak belkide.Hukuki anlamda yardımı dokunacaklar konuya katkı sağlarsa sevinirim.Şu an üreticinin olduğu Almanyada yaşıyor olsaydık ''bu parça yada montaj benim hatam sizi mağdur etmem'' diyen bi VW cevabı alırdık muhtemelen.
bu çabanızı bence 21-22 çoğu vag araçlarında olan vites topuzu arızasında kullanın. vwnin en büyük kazığı bu benceYeni konu açmak yerine buradan devam edelim.Garantisi dolduğu halde bu ön göğüs kaplama plastiği çatlamış olan arkadaşlar bişeyler yapmalıyız .Doğuş otoyu aradım beni kabahatli çıkaracak utanmasa.Garantiden değişim yapmışsınız birkaç kişi biliyorum üyesi olduğum forumdan diyorum yok öyle bişey diyor utanmaz herif.Ağzımı bozmamak için kısa kesip kapattım.Tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç alırmıyım bilmiyorum.Yıl olmuş 2024 aracın en görünür yerindeki parça çatlıyor bunu satan firma suçu müşteriye atmaya çalışıyor akıl alır gibi değil.Yarın ilerde vites seçici sorunu da kapımızı çalacak belkide.Hukuki anlamda yardımı dokunacaklar konuya katkı sağlarsa sevinirim.Şu an üreticinin olduğu Almanyada yaşıyor olsaydık ''bu parça yada montaj benim hatam sizi mağdur etmem'' diyen bi VW cevabı alırdık muhtemelen.