eLTurco
Yeni Üye
Kastirdigi icin catlamis olabilir montajla ilgili sknti bence. Bende oyle bi sorun yok cok sukurEkli dosyayı görüntüle 58286Herkese merhabalar, arkadaşlar aracımın multimedya ekranı altında gri çıtada çatlama meydana gelmişti 6 ay önce garantiden değiştirildi şimdi yine aynı yer aynı şekilde çatladı bu arada araç life paket, böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba
10 yıl tek sorun yaşamadan kullandığım 14 yaşındaki güzelim focusumu satıp golf aldım 10 gün önce, sanırım hata yapmışım.Dashboard çatlaması nedir ya, tofaş mı bu benim aracımda da var bu çatlak...
Benim de langur lungur oynuyor o kapak. Ne sorunlu bir arabaya denk geldik yahu. Derdi hiç bitmiyor.bende de çok hafif var dibine görünce belli oluyor. değişmişken rline değiştireyim diye düşündüm ama kapılarda çıta devam ediyor. maliyeti fazla olacak.
birde dikiz aynasının oradaki sensör kapakları sizlerde de oynayıp ses yapıyor mu ? trim sesi olarak ben de sadece dikiz aynasının oradaki siyah kapaklar ses yapıyor müzik falan açınca
Aynen aynı sorun bendede var.Aynanın oradaki kapaktanda ses geliyor tıkır tıkır cızır cızır. Ne sorunlu arabaymış arkadaş. Bundan önce leon vardı 2014 model. Valla billa hiçbir trim sesi yoktu ve araba sorunsuzdubende de çok hafif var dibine görünce belli oluyor. değişmişken rline değiştireyim diye düşündüm ama kapılarda çıta devam ediyor. maliyeti fazla olacak.
birde dikiz aynasının oradaki sensör kapakları sizlerde de oynayıp ses yapıyor mu ? trim sesi olarak ben de sadece dikiz aynasının oradaki siyah kapaklar ses yapıyor müzik falan açınca
bende de çok hafif var dibine görünce belli oluyor. değişmişken rline değiştireyim diye düşündüm ama kapılarda çıta devam ediyor. maliyeti fazla olacak.
Bazı arkadaşlar garantiden serviste değiştirdikleri (sorunu çözdüklerini ) yazmışlardı. Ne yaptılar bir bilgim yok ama. Yani yenisini mi taktılar tamir mi edildi bilmiyorum.O sensörleri gizleyen cama dokunan kapak zırıltısı benim araçta da mevcut. Ona yapılacak bir şey yok dedi servis. Ben de karışmadım. Ara ara bazı yollarda acayip zırıltı yapıyor ve sinir ediyor beni fakat ellersem veya bir şey uygularsam daha kötü olacağından da endişe ettim açıkçası.
Ben iş emri kaydı açtırmadım sözde konuştuk ayak üstü belki de ondan salladı danışman ama çözülebiliyorsa ne güzel. Benim araçta tek zırıltı belki de oradan geliyor. Bazen kapılardan; havalara ve dinlenilen müzikteki sese bağlı olarak da ara ara olabilen trim zırıltıları hariç tabi.Bazı arkadaşlar garantiden serviste değiştirdikleri (sorunu çözdüklerini ) yazmışlardı. Ne yaptılar bir bilgim yok ama. Yani yenisini mi taktılar tamir mi edildi bilmiyorum.