Konsol çıtası ikinci kez çatladı..

eLTurco

Yeni Üye
İsim
Fuat
Araç
Mk8
D936B116-3A6A-4221-8731-E014BB4A0FD0.jpegHerkese merhabalar, arkadaşlar aracımın multimedya ekranı altında gri çıtada çatlama meydana gelmişti 6 ay önce garantiden değiştirildi şimdi yine aynı yer aynı şekilde çatladı bu arada araç life paket, böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba

Ekli dosyayı görüntüle 58286Herkese merhabalar, arkadaşlar aracımın multimedya ekranı altında gri çıtada çatlama meydana gelmişti 6 ay önce garantiden değiştirildi şimdi yine aynı yer aynı şekilde çatladı bu arada araç life paket, böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba
Kastirdigi icin catlamis olabilir montajla ilgili sknti bence. Bende oyle bi sorun yok cok sukur

Upvote 0
10 yıl tek sorun yaşamadan kullandığım 14 yaşındaki güzelim focusumu satıp golf aldım 10 gün önce, sanırım hata yapmışım.Dashboard çatlaması nedir ya, tofaş mı bu benim aracımda da var bu çatlak...

Ekli dosyalar

• panel.jpg
    panel.jpg
    77.5 KB · Görüntüleme: 52
Upvote 0
Parça bugün 7000 lira civarı serviste, tabi sökme takması hariç. Sorarlarsa vw e biniyoruz . 3 yıllık araçta torpidomuz çatlıyor ama olsun

Son düzenleme:
Upvote 0
10 yıl tek sorun yaşamadan kullandığım 14 yaşındaki güzelim focusumu satıp golf aldım 10 gün önce, sanırım hata yapmışım.Dashboard çatlaması nedir ya, tofaş mı bu benim aracımda da var bu çatlak...

Geçmiş olsun bunu ve bunun gibi saçma ötesi sorunları forumda yazmıştık bu mk8 serisi türünün en berbat arabası...

maalesef garanti var ise değiştiriyorlar yok ise çıkma bulabilirsin...

İnan foruma biri konu açıp ben mk8 yada buçuk almak istiyorum dese ilk ben alma diyeceğim...

Upvote 0
Gerçekten şaşırıyorum. Bu kadar dandik malzeme nasıl kullanır bu marka. Benimde vites topuzu çatlak

Upvote 0
bende de çok hafif var dibine görünce belli oluyor. değişmişken rline değiştireyim diye düşündüm ama kapılarda çıta devam ediyor. maliyeti fazla olacak.
birde dikiz aynasının oradaki sensör kapakları sizlerde de oynayıp ses yapıyor mu ? trim sesi olarak ben de sadece dikiz aynasının oradaki siyah kapaklar ses yapıyor müzik falan açınca
Benim de langur lungur oynuyor o kapak. Ne sorunlu bir arabaya denk geldik yahu. Derdi hiç bitmiyor.

Upvote 0
bende de çok hafif var dibine görünce belli oluyor. değişmişken rline değiştireyim diye düşündüm ama kapılarda çıta devam ediyor. maliyeti fazla olacak.
birde dikiz aynasının oradaki sensör kapakları sizlerde de oynayıp ses yapıyor mu ? trim sesi olarak ben de sadece dikiz aynasının oradaki siyah kapaklar ses yapıyor müzik falan açınca
Aynen aynı sorun bendede var.Aynanın oradaki kapaktanda ses geliyor tıkır tıkır cızır cızır. Ne sorunlu arabaymış arkadaş. Bundan önce leon vardı 2014 model. Valla billa hiçbir trim sesi yoktu ve araba sorunsuzdu

Upvote 0

O sensörleri gizleyen cama dokunan kapak zırıltısı benim araçta da mevcut. Ona yapılacak bir şey yok dedi servis. Ben de karışmadım. Ara ara bazı yollarda acayip zırıltı yapıyor ve sinir ediyor beni fakat ellersem veya bir şey uygularsam daha kötü olacağından da endişe ettim açıkçası.

Upvote 0
O sensörleri gizleyen cama dokunan kapak zırıltısı benim araçta da mevcut. Ona yapılacak bir şey yok dedi servis. Ben de karışmadım. Ara ara bazı yollarda acayip zırıltı yapıyor ve sinir ediyor beni fakat ellersem veya bir şey uygularsam daha kötü olacağından da endişe ettim açıkçası.
Bazı arkadaşlar garantiden serviste değiştirdikleri (sorunu çözdüklerini ) yazmışlardı. Ne yaptılar bir bilgim yok ama. Yani yenisini mi taktılar tamir mi edildi bilmiyorum.

Upvote 0
Bazı arkadaşlar garantiden serviste değiştirdikleri (sorunu çözdüklerini ) yazmışlardı. Ne yaptılar bir bilgim yok ama. Yani yenisini mi taktılar tamir mi edildi bilmiyorum.
Ben iş emri kaydı açtırmadım sözde konuştuk ayak üstü belki de ondan salladı danışman ama çözülebiliyorsa ne güzel. Benim araçta tek zırıltı belki de oradan geliyor. Bazen kapılardan; havalara ve dinlenilen müzikteki sese bağlı olarak da ara ara olabilen trim zırıltıları hariç tabi.

Upvote 0
Yeni konu açmak yerine buradan devam edelim.Garantisi dolduğu halde bu ön göğüs kaplama plastiği çatlamış olan arkadaşlar bişeyler yapmalıyız .Doğuş otoyu aradım beni kabahatli çıkaracak utanmasa.Garantiden değişim yapmışsınız birkaç kişi biliyorum üyesi olduğum forumdan diyorum yok öyle bişey diyor utanmaz herif.Ağzımı bozmamak için kısa kesip kapattım.Tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç alırmıyım bilmiyorum.Yıl olmuş 2024 aracın en görünür yerindeki parça çatlıyor bunu satan firma suçu müşteriye atmaya çalışıyor akıl alır gibi değil.Yarın ilerde vites seçici sorunu da kapımızı çalacak belkide.Hukuki anlamda yardımı dokunacaklar konuya katkı sağlarsa sevinirim.Şu an üreticinin olduğu Almanyada yaşıyor olsaydık ''bu parça yada montaj benim hatam sizi mağdur etmem'' diyen bi VW cevabı alırdık muhtemelen.

Son düzenleme:
Upvote 0

Geri
Üst Alt