- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
Sorunsuzluk, ekonomi ve memnuniyet anlamında bugunki şartlarda tercih edeceğiniz motor
Act olması sizin için neden eksi yönde?ACT olmasaydı oyumu 1.5'e verirdim. O yüzden 1.4'e verdim.
Haklısınız, özellikle yakıtın bu fiyatlarda olduğu günlerde. Tdi ve tsi ünitelerin bir çoğunu sürdüm kendimde de var. İst şartlarında benim için 1.2 tsi mantıklı1.5tsi... ama artik yeni bir caga gecis yapiyoruz, olabildigince elektrikli cozumler degerlendirilmeli.
1.2 de ne gibi sorun gördünüz? 3 yıldır kullanıyorum, evet yağ sorunu var ama bu yakma değil, eksiltme ve 1.4 te ve 1.5 te de var yanılmıyorsam bu sorun. Normal olduğu da söyleniyor. Başka bir sorun da çok görmedim açıkcası1.2 bi tık sorunlu bir motor gözümde. Yağ yakma veya arızalandığına biraz daha sık denk geliyorum.
1.0 bir tık güçsüz kalıyor benim için ama 2022 model bir araba alacaksam bunun dışında bütçemde araba yok
1.5’ler normalde ideali olurdu gözümde ama çok yeniler. 2.0 tsi alamayacağım için motorla biraz oynamak istiyorum ve 1.5’e bir şey yapan yok
O yüzden 1.4 alıp 200-220 civarında oynamak en eğlencelisi geliyor
Bahsettiğiniz durumlar yağ yakma değilde eksiltme durumu tüm tsi lar da daha doğrusu benzinli turbo araçlarda olabiliyor.1.2 bi tık sorunlu bir motor gözümde. Yağ yakma veya arızalandığına biraz daha sık denk geliyorum.
1.0 bir tık güçsüz kalıyor benim için ama 2022 model bir araba alacaksam bunun dışında bütçemde araba yok
1.5’ler normalde ideali olurdu gözümde ama çok yeniler. 2.0 tsi alamayacağım için motorla biraz oynamak istiyorum ve 1.5’e bir şey yapan yok
O yüzden 1.4 alıp 200-220 civarında oynamak en eğlencelisi geliyor
1.2 sahipleri ayda kaç lt yağ ekliyor da sorunsuzluk ekonomi ve dayanıklılık anlamında 1.2 oyunu kullanmışlar merak ettim
2. 1.2 tsi kullanıcısıyım daha hiç öyle durum olmadı1.2 sahipleri ayda kaç lt yağ ekliyor da sorunsuzluk ekonomi ve dayanıklılık anlamında 1.2 oyunu kullanmışlar merak ettim doğrusu