Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhaba,
Dahaca önceden opel astra j kullandım 5 yıl kadar, sonrasında bu yaz golf 8.5 impression alarak ben de aranıza katılmış bulunuyorum.
Elimden geldiğince karşılaştığım sorunları ve çözümlerini anlatmaya çalışacağım.
Merhabalar. İzmit'ten Alparslan. 2006 model Volkswagen polo 1.4 trendline ile aranıza katılıyorum. Kendim Golf 7.5 tutkunuyum. İnternette Golf modellerini incelerken sitenizi gördüm. Forum çok hoşuma gitti. Herkese keyifli forumlar diliyorum.
Selamlar bursadan harun ben 40 yaşındayım golf aşığıyım suanda şükürler olsun 3. Golfümü kullaniyorum. (Golf4 confortline, golf 6 trendline, golf7 conforltline) burada gercekten cok faydalı bilgiler ile karşılaştım hepinize teşekkürler. Herkese keyifli forumlar.

Herkese selam, ismim Hüseyin, 39 yaşındayım, daha önce golf 1.4 tsi highline vardı,şimdi golf 7 1.2 tsi comfortline a biniyorum
Selamlar. Ankara'dan Hüsamettin, golf 8 1.0 eTSİ aracımla aranıza katılıyorum.
Merhaba, Golf 8.5, 1.5 eTSI, Style paket ile Ankara'dan aranıza katılıyorum. Daha önce Golf 8, 1.0 eTSI, Style paket sahibiydim.

Hoşgeldiniz...

Merhabalar,
Bugüne kadar Golf1, Golf4 ve Golf6 sahibi oldum…halihazırda C180 kullanıyorum ama aklım ve gözüm halâ Golf’te… Golftutkusu budur diyorum !

Merhaba, ismim Erdinç, 30 yaşındayım, Eskişehir'den aranıza katıldım. 2024 Polo Life sahibiyim.
Hayırlı olsun, hoşgeldiniz foruma.

Merhabalar,
Bugüne kadar Golf1, Golf4 ve Golf6 sahibi oldum…halihazırda C180 kullanıyorum ama aklım ve gözüm halâ Golf’te… Golftutkusu budur diyorum !
Hoşgeldiniz. Belki ikinci araç ihtiyacınız olursa yeniden bir Golf serüveni başlamış olur.

Merhabalar
Mevcut aracım astra j inşallah golf 7ye geçmeyi planlıyorum. Herkese keyifli forumlar

Hoşgeldiniz. Umarım kısa zamanda istediğiniz araca kavuşursunuz. Mk7 hakkında konuşulmadık detay kalmadı diyebilirim forumda. Oldukça işinize yarayacaktır satın almadan önce tüm detaylara hakim olmak.

Merhabalar. İzmir'den Yunus ben. 2020 de sıfır olarak aldığım Astra J yi satıp, Golf 8,5 aldım. Aracın teslimatını beklemekteyim. Arama motorunda gezinirken böyle bir forumun olduğu dikkatimi çekti. Herkese selamlar.

Hoşgeldiniz. Umarım kısa sürede aracınızı teslim alırsınız. Donanım nedir Impression Life Style ? Bir de fiyat bilgisi paylaşmanız mümkün müdür.

Golf Mk8.5 a alışamazsanız Astra L GS ile takas ederiz ilerde 😄 Gerçi eski Astralarla alakası yok artık. Stellantis grupla kimliğinin çok dışına çıktı.

Hayırlı olsun, hoşgeldiniz foruma.

Hoşgeldiniz. Belki ikinci araç ihtiyacınız olursa yeniden bir Golf serüveni başlamış olur.

Hoşgeldiniz. Umarım kısa zamanda istediğiniz araca kavuşursunuz. Mk7 hakkında konuşulmadık detay kalmadı diyebilirim forumda. Oldukça işinize yarayacaktır satın almadan önce tüm detaylara hakim olmak.

Hoşgeldiniz. Umarım kısa sürede aracınızı teslim alırsınız. Donanım nedir Impression Life Style ? Bir de fiyat bilgisi paylaşmanız mümkün müdür.

Golf Mk8.5 a alışamazsanız Astra L GS ile takas ederiz ilerde 😄 Gerçi eski Astralarla alakası yok artık. Stellantis grupla kimliğinin çok dışına çıktı.
Hoş bulduk. Manuel İmpression, Anemon mavisi, 1302 olarak anlaştık.

Herkese iyi forumlar Ankara da yaşıyorum
Adım Emrah kamuda çalışıyorum
Golf 8,5 impression manuel istiridye gri aracımla aranıza katılmış bulunmaktayım

Araç alım + Renk Seçimi konusunda yardımlarından dolayı @Savatage hocama teşekkürlerimi sunuyorum

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

Golf 8,5 impression manuel istiridye gri aracımla aranıza katılmış bulunmaktayım

Araç alım + Renk Seçimi konusunda yardımlarından dolayı @Savatage hocama teşekkürlerimi sunuyorum

Hoşgeldiniz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Merhaba, ismim Erdinç, 30 yaşındayım, Eskişehir'den aranıza katıldım. 2024 Polo Life sahibiyim.
Merhabalar
Mevcut aracım astra j inşallah golf 7ye geçmeyi planlıyorum. Herkese keyifli forumlar
Merhabalar. İzmir'den Yunus ben. 2020 de sıfır olarak aldığım Astra J yi satıp, Golf 8,5 aldım. Aracın teslimatını beklemekteyim. Arama motorunda gezinirken böyle bir forumun olduğu dikkatimi çekti. Herkese selamlar.

Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar...

İyi günlerde kullan , F/P en baba aracı aldırdık sana

Ülkemizde + bu forumda sene 2024 de manuel araç evde siyah beyaz televizyon kullanmak gibi algılanıyor.

Müsaadenle wattsdan bana gönderdigin 750 bine sattıgın 2011 manuel jettaya ait sahibinden com. Favori+ görüntülenme görselini ekliyorum.

Ülke istanbuldan ibaret degil. Anadolunun diger illerinde trafikle alakası olmayan bi dünya adam var.

Kütahyadan gelip jettayı alıp gitti biri demistin zaten

Alır tabi. Kütahyada trafik mi var

İlanın 20. gününde bu favori sayısına ulaşan ve satılan manuel araç icin diyecegim? Manuel araç ruhu bitmez (istanbul hariç)

IMG_20241128_172038.jpg

Hangi şehir olursa olsun manuel araç pişmanlıktır. İnsan kendine değer veriyorsa otomatik almalıdır. Sene 2024 hala manuel araç övülüyor. Lüks - spor - hafta sonu setuplu gazlamalık araç olur amenna ama her gün işe gittiğim araç neden manuel olsun ki? Artık otobüsler kamyonlar tırlar her türlü araç otomatikken ben manuele karşıyım. Param yettiği kadarlık otomatik araç alırım.

''Not: Tamamen şahsi düşüncemdir.''

Herkese selamlar,

İsmin Mert 30 yaşındayım. Özel bir şirkette kontrol mühendisi olarak çalışıyorum. 5.12.2024 tarihinde ilk kez kendime ait bir otomobilim oldu. 🧿
Aranıza, 2012 Golf MK 6 1.6 TDI Comfortline ile katıldım. Herkese iyi forumlar dilerim.

Selamlar herkese ,

Sezer ben 34 yaşındayım. Sabiha Gökcen Havalimanı kulesinde uçuş harekat koordinatörüyüm. Golf 7,5 dönüşüm 1.4Tsi 122 aracım ile aranıza katıldım.

Geri