Hoşgeldiniz hocam meslektaşızMerhaba arkadaşlar ben Ankara'dan Gökhan,matematik öğretmeniyim, aracım golf7 2017 otomatik
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsunTekrardan merhabalar ben AKAR İzmirden denizciyim Yeni aracım vw TAİGO eski aracım golf 7.5
Hoşgeldiniz keyifli forumlar keyifli sürüşler dilerim.Merhaba ben onestar;
2015-2023 Golf MK6 1.6 TDI 105
2023 itibariyle Golf MK7 1.6 TDI BMT DSG kullanıcısıyım. Fayda bulmaya ve sağlamaya çalışacağım. Başkentten katılıyorum.
Tesekkurler bilmukabele hocam.Hoşgeldiniz hocam meslektaşız
Keyifli sürüşler keyifli forumlar dilerim
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
Keyifli sürüşler keyifli forumlar dilerim
Hoşgeldiniz keyifli forumlar keyifli sürüşler dilerim.
Merhaba arkadaşlar ben Ankara'dan Gökhan,matematik öğretmeniyim, aracım golf7 2017 otomatik
Merhaba ben onestar;
2015-2023 Golf MK6 1.6 TDI 105
2023 itibariyle Golf MK7 1.6 TDI BMT DSG kullanıcısıyım. Fayda bulmaya ve sağlamaya çalışacağım. Başkentten katılıyorum.
Tekrardan merhabalar ben AKAR İzmirden denizciyim Yeni aracım vw TAİGO eski aracım golf 7.5
Manuel şanzıman konusunda size katılıyorum. Otomatik şanzımanı tek seçenek görenlere de saygı duyuyorum fakat ülkemizde son yıllarda otomatik talebinin bu kadar artmasında markaların satış stratejisinin etkili olduğuna inanıyorum. Manuel şanzımanlı araçların satış sonrası bakım onarım servisleri ile arızaları ele alınsa sanırım en sorunsuz kısım şanzımandır. Dolayısıyla da buradan daha fazla gelir sağlamak adına firmalar son yıllarda tamamen otomatik seçeneğine döndü. Bunu da bu zamanda artık manuel konforlu değil konfor otomatikte algısı ile yaptılar. Tabi ki otomatik şanzıman daha konforlu buna diyecek yok fakat daha masraflı ve daha problemli oluyor. Bizim ülkemizde güneş yanıklı arabaya binmek onu boyayıp temiz binmekten daha iyi görüldüğü için otomatik talebi de markaların algısı sayesinde çığ gibi büyüdü ve tek seçenek halini aldı. Yine de 10 araba geliyorsa keşke en azından 2-3 tanesi manuel seçenek ile gelse.İyi günlerde kullan , F/P en baba aracı aldırdık sana
Ülkemizde + bu forumda sene 2024 de manuel araç evde siyah beyaz televizyon kullanmak gibi algılanıyor.
Müsaadenle wattsdan bana gönderdigin 750 bine sattıgın 2011 manuel jettaya ait sahibinden com. Favori+ görüntülenme görselini ekliyorum.
Ülke istanbuldan ibaret degil. Anadolunun diger illerinde trafikle alakası olmayan bi dünya adam var.
Kütahyadan gelip jettayı alıp gitti biri demistin zaten
Alır tabi. Kütahyada trafik mi var
İlanın 20. gününde bu favori sayısına ulaşan ve satılan manuel araç icin diyecegim? Manuel araç ruhu bitmez (istanbul hariç)
Ekli dosyayı görüntüle 79952
Merhaba, ben de yeni katıldım. Zaman zaman forumu takip ediyordum. Epey zaman önce 1.2 TSI Comfortline Manuel Golf aracımı satıp 1.4 TSI Trendline Manuel Passat almıştım ve kullanmaya devam ediyorum. Herkese selamlar.
Merhabalar saygıdeğer forum üyeleri,
Ben Melih, İstanbulda mühendislik öğrencisiyim.
2013 Golf 7 1.4tsi act dsg kullanıcısıyım. Forumdaki bilgiler derya deniz gerçekten. Bilgilenmeye ve deneyimlerimi paylaşmaya çalışacağım.
Keyifli sürüşler
HahahahaHoş geldin merkez kütüphanesine
Merhaba arkadaşlar
Adım Adil İstanbulda yaşıyorum
Araçlarım
2012 Polo 1.6 tdi comfortline satıldı
2018 Polo 1.6 tdi comfortline satıldı
Güncel olarak 2021 model 1.0 etsi life paket golfümle yolculuğa devam ediyorum
Arkadaşlar merhaba,
İsmim Gökhan.
İstanbul'da yaşamaktayım.
2016 Golf 1.2 TSI Comfotline, manuel araç sahibiyim.
Herkese kazasız belasız sürüşler ve iyi bir yıl diliyorumç