ercanerten
Üye
- İsim
- Ercan
İsmim Ercan Erten. 24 yaşımdayım, henüz atanmamış Edebiyat Öğretmeniyim , Rizeliyim. Kısmetse bir ay içinde ben de bir MK7 sahibi olacağım. gifs7
Tez zamanda atanırsınız inşallah. Sipariş verdiniz bekliyorsunuz herhalde.ercanerten dedi:İsmim Ercan Erten. 24 yaşımdayım, henüz atanmamış Edebiyat Öğretmeniyim , Rizeliyim. Kısmetse bir ay içinde ben de bir MK7 sahibi olacağım. gifs7
20 günmaniax dedi:kaç günlük periyodlar halinde limandan gemi kalkıyor acaba? zor soru mu sordum?
Semih Hocam;kimi-emd dedi:Herkese merabalar,
Ben semih; makine mühendisiyim, ankarada yaşamaktayım. Çiçeği burnunda bir golf 7 sahibi olarak, murat beyin daveti üzerine aranıza katılmış bulunmaktayım.
hocam siparişiniz üretime ne zaman geçmişti? ne kadar zaman sonra limana sevk pozisyonuna geldi? @silvershadow hocam der ki 20 günde bir gemi kalkar koper limanından ;D sizin siparişle benimki 1'er gemi arayla mı gelecek acaba?ercanerten dedi:@yusuf Teşekkür ederim. İki gün önce limana sevk aşamasına geçti, bekliyoruz.
Hayırlı olsun Hocam;Sithnecro dedi:Arkadaşlar merhaba,
Ben Ertan, İstanbul da yaşıyorum. 33 yaşındayım. 20 Mayıs itibariyle planlamaya giren siparişimi büyük bir heyecanla bekliyorum.
pxb donanım kodlu u-led'li bi-xenon ya da diğer adıyla bi-xenon plus'ların siparişteki adı "bi-xenon farlar ve led gündüz sürüş farları"dır. standart highline'da normal bi-xenonlar bulunur.muratesk dedi:bi -xenon farlar yazmışınız .o highline da standart değilmi zaten ?