Hoş geldiniz. Boya koruma ve detaylı temizlik konusunda daha fazla yazı bekliyoruz sizdengrkm dedi:Merhaba, Boya Koruma ve Bakım bölümündeki uzun post umdan sonra ufak bir tanışma yazısı yazmak isterim.
Görkem , 27 , Istanbul. Ağırlıklı olarak Hothatch sevip MINI kullanmıs olsamda son zamanlarda Polo GTI'a gayet ılımlı bakıyorum
Teşekkürler Yusuf Bey,yusuf dedi:Hoş geldiniz. Boya koruma ve detaylı temizlik konusunda daha fazla yazı bekliyoruz sizdenMerhaba, Boya Koruma ve Bakım bölümündeki uzun post umdan sonra ufak bir tanışma yazısı yazmak isterim.
Görkem , 27 , Istanbul. Ağırlıklı olarak Hothatch sevip MINI kullanmıs olsamda son zamanlarda Polo GTI'a gayet ılımlı bakıyorum
Bana kalırsa bu kadar güzel kombinasyonu taşıyacak araç da kuzu postundaki kurt misali olmalı...Sefik dedi:
Değerli Hocam;grkm dedi:Merhaba, Boya Koruma ve Bakım bölümündeki uzun post umdan sonra ufak bir tanışma yazısı yazmak isterim.
Ali Hocam hoş geldiniz.blackfear13 dedi:Herkese selamlar,
Adım Ali, öğretmenim, yaşım 32, Osmaniyeliyim, Evliyim ve bir kızım var. yeni araç sipariş edenlerdenim ve imzamdaki aracımı bekliyorum tahminen ağustos ayında Golf'üme kavuşacağım. DH den takip ettiğim siz değerli insanların özellikle de Murat Bey'in bu sitede bulunması nedeniyle aranıza katılmış bulunuyorum...
@silvershadowteşekkür ederim,silvershadow dedi:Ali Hocam hoş geldiniz.Herkese selamlar,
Adım Ali, öğretmenim, yaşım 32, Osmaniyeliyim, Evliyim ve bir kızım var. yeni araç sipariş edenlerdenim ve imzamdaki aracımı bekliyorum tahminen ağustos ayında Golf'üme kavuşacağım. DH den takip ettiğim siz değerli insanların özellikle de Murat Bey'in bu sitede bulunması nedeniyle aranıza katılmış bulunuyorum...
dostlar arasında yerinizi aldığınız için mutlu oldum.
Hayalinizdeki golf'e ulaşmak için beklerken, heyecanınızı körüklemek benden....
Hoş geldiniz. Ayrıca araç çok güzelmişblackfear13 dedi:Herkese selamlar,
Hoş geldiniz hocam.caparzoni dedi:Herkese merhaba ismim murat yasim 32. Murat hocamin davetine icabet ettim. Aracim siparis asamasinda ins. Agustos ayinda araniza katilacagim. Herkese iyi forumlar.
Değerli Murat Hocam davetimi kırmayarak geldiniz beni de mutlu ettiniz.caparzoni dedi:Herkese merhaba ismim murat yasim 32. Murat hocamin davetine icabet ettim. Aracim siparis asamasinda ins. Agustos ayinda araniza katilacagim. Herkese iyi forumlar.