@EMRAH ATTS Hosbulduk Sagolun cocuklugumdan beri Golf sahibi olma hayalimi gerceklestirme asamasinda oldugumdan ve samimi buldugumdan araniza katildim herkese iyi aksamlar...
Hoş bulduk Emrah hocam.
Aramıza hoşgeldiniz HocamMerhaba,
Ben Tevfik , forumu yaklaşık 1,5 aydır takip ediyorum üye olmak bugüneymiş.Mevcut aracım Astra J 1.3 Cosmo. 1 ay içinde yeni araç için sipariş vereceğim. Golf ile Astra K arasında gidip geliyorum geçen incelemeden sonra Golf ağır basıyor bakalım hayırlısı
Değerli HocamMerhaba,
Ben Tevfik , forumu yaklaşık 1,5 aydır takip ediyorum üye olmak bugüneymiş.Mevcut aracım Astra J 1.3 Cosmo. 1 ay içinde yeni araç için sipariş vereceğim. Golf ile Astra K arasında gidip geliyorum geçen incelemeden sonra Golf ağır basıyor bakalım hayırlısı
hoşgeldiniz, forum eşsiz bilgileriyle sizi bekliyor hocam, otomobil satış sektöründe misiniz?Merhaba, Uğur ben 33 yaşındayım. Otomobil sektöründeyim ve bir golf hastası olarakta aranızdayım.
Şu anki aracım Leon 1.2 TSI, ancak bu sene içinde bir Highline almayı planlıyorum. Bu konuda yardımlarınıza başvuruyor olacağım
Burada hiiiç yabancılık çekmeyeceğiniz dost topraklardasınız....Merhaba, Uğur ben 33 yaşındayım. Otomobil sektöründeyim ve bir golf hastası olarakta aranızdayım.
Şu anki aracım Leon 1.2 TSI, ancak bu sene içinde bir Highline almayı planlıyorum. Bu konuda yardımlarınıza başvuruyor olacağım