Aramıza hoşgeldiniz İsmail HocamMerhaba. Adım ismail bursalıyım 26 yaşındayım içimdeki golf tutkusu hiç gitmedi 2 hafta önce sparişi verdim golf highline aracı kendime doldurdum ergo koltuk 18 durban u let geri görüş renkte karasızım beyaz dedim içim kırmızı dio hala işte. 2 haftadır takip ediyorum ilk msjım bu daha önce golf 4-5-6 kullandım bana aitti araçlar arkadaşlarım cevrem marka deyiştir dediler gittim opel astra 2014 cdti aldım pişmanlıgın hat saffasını yaşadım şimdi sattıgım gün golf siparişini verdim hem seriyi tamamlamak hemde tutkumu özlemimi gidermek adına araç 28 hazinda gelcek dediler uyuyamıyorum resmen bekleyen arkadaşlar üstad lar nası bir yol izlediniz paylaşırsanız sevinirm ?
Değerli İsmail Hocam;Merhaba. Adım ismail bursalıyım 26 yaşındayım içimdeki golf tutkusu hiç gitmedi 2 hafta önce sparişi verdim golf highline aracı kendime doldurdum ergo koltuk 18 durban u let geri görüş renkte karasızım beyaz dedim içim kırmızı dio hala işte. 2 haftadır takip ediyorum ilk msjım bu daha önce golf 4-5-6 kullandım bana aitti araçlar arkadaşlarım cevrem marka deyiştir dediler gittim opel astra 2014 cdti aldım pişmanlıgın hat saffasını yaşadım şimdi sattıgım gün golf siparişini verdim hem seriyi tamamlamak hemde tutkumu özlemimi gidermek adına araç 28 hazinda gelcek dediler uyuyamıyorum resmen bekleyen arkadaşlar üstad lar nası bir yol izlediniz paylaşırsanız sevinirm ?
Bagaj ve körük konusunda haklisiniz. Bunları ne kadar kullandığınız önemli bu konudamerhaba arkadaşlar. 2015 focus 1.6 Ti-VCT trend x sedan kullanıcısıyım. Eren arkadaşımın sayesinde golfe de büyük sempatim oluştu. Golfün iç hacminin genişliği ve ferahlığı ve iç malzemesinin kalitesi çok hoşuma gidiyor. 1.2 TSi motorun 1.6 atmosferim motordan daha performanslı olacağını tahmin ediyorum. bunun yanında olumsuz olarak gördüğüm özellikleri bagaj hacmi ve arka koltukların ortasından geçen aks körüğü.