Merhaba Dostlar .
Ben Ahmet Çakay 1968 Edirne Doğumluyum.
47 yaşındayım Evli ve 2 çocuk babasıyım ,26 yaşında 1 oğlum 22 yaşındada 1 kızım var ,her ikiside Üniversite öğrencisi .
Esnafım Ailemizin 1952 yılından beri işlettiği ve şu an kardeşimle birlikte işlettiğimiz köfteci dükkanımız var .
burayı uzun süre önce sevgili silvershadow & Murat kardeşin vasıtasıyla keşfettim ama hep ziyaretçiydim ,kimliğimi gösterip girmek bu geceye nasipmiş
Murat kardeşin vasıtasıyla derken D.H'de sürekli onu takip ediyordum o nereye ben oraya
1986 yılından beri otomobil kullanıyorum, o zaman bizde Renault 12 Wagon ( Steyşın ) vardı o arabada öğrendim şöförlüğü daha sonra 1990 yılında babam sıfır Şahin aldığında Şahinin şöför koltuğuna oturduğumdaki duygularımı şu an bile hala hatırlıyorum ,kolay değil 1976 Model Renaulttan inip o zamanın şartlarında lüx denilecek çapta bir arabaya biniyorsun sanki bana Mercedes gibi gelmişti .
onuda bir 8 yıl kullandık daha sonra kendime 1998 model Megan I aldım 4 sene kullandıktan sonra değiştirmeyi kafaya taktım ve o zamanlar şimdiki gibi İnternet pek gelişmemişti otomobil dünyasında şu anki yaptığımız araştırmaları çeşitli Otomobil dergilerinden elde ediyorduk.
her hafta veya aylık olan tüm otomobil dergilerini alıyordum , Golf ve yeni Megan II arasında öyle gidip geliyordumki adeta rüyalarıma giriyordu bu 2 araba maalesef yaşadığım şehir küçük olduğundan sadece Tofaş ve Renault bayileri vardı en yakın Volkswagen bayii 150 km uzaklıktaydı bende bu yüzden seçimimi Megandan yana kullandım gerçi ben Meganı aldıktan kısa bir süre sonra Mercan adı altında Volkswagen bayi açıldı buda benim en büyük talihsizliğim oldu ve tam 11 sene kullandım bu arabayı .
bir kaç ay önce artık emektar yaşlandı hazır çocuklar okullarını bitirmediler daha ufukta düğün dernek yok değiştirdim değiştirdim değiştiremezsem bir daha hiç değiştiremem dedim ve kararımı verdim ( 3 aydan sonra ancak gönlümdeki sultan 3 ay önce 58.000'di şimdi 61.000 küsür ) bir müşterimizin yakın dostu Volkswagen bayinde satış müdürü çıktı 10 gün önce müşterimiz olan Nuri abiyi aradım abi demiştin ya hani Golf almaya karar verirsen sen gitmeden ben onu ararım sana yardımcı olur diye birazdan orda olucam dedim telde,
sağolsun Nuri abi derhal aramış satış müdürünü bayiye gittiğimde beni beklediğini söyledi Müdür ,
oturduk biraz sohpet ettik çay falan içtik oldukça samimi davrandı sağolsun Müdür ve konuya girdi hangi aracı istediğimi sordu , bende Golf 7 Comforline istediğimi söyledim hemen telefona sarıldı bir kaç yeri aradı elimizde araç varmı diye söyle bir kaç kişiye bir temsilcinin elinde henüz Almanyada banta alınmamış sıra bekleyen bir Comfortline varmış beyaz istermisin abi dedi yani isterim dedim heyecanla
yıllarca bekledim artık sabrım kalmadı biranönce ne renk olursa olsun dedim ( Işık Görüş Paketi ) varmış arabada eğer başka opsiyon istersen bir kaç hafta atar benden söylemesi dedi bende çaresiz boyun büktüm katlandım , yalnız beni üzen renk tercihimin olmamasıydı ,isterdim bir Pasifik mavi yada Kurşun Gri olmasını ama kısmet böyleymiş dedim ne yapalım.
kısacası böyle işte arkadaşlar , hepinize en güzel gün ve geceler diler Allahımdan hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim ...