Ben Kimim? / Tanışma Konusu

kdombayci dedi:
Merhaba arkadaşlar,

Kıymetli Murat Bey'in öncülüğünde kurulan yeni paylaşım grubuna katılmaktan mutluluk duyuyorum.

Adım Kemal, yaşım 38. Lüleburgaz'da yaşıyorum. 4 Şubat'tan buyana Golf sahibiyim.

Hepinize saygılar sunarım.
Hoş geldiniz hocam.

kdombayci dedi:
Merhaba arkadaşlar,

Kıymetli Murat Bey'in öncülüğünde kurulan yeni paylaşım grubuna katılmaktan mutluluk duyuyorum.

Adım Kemal, yaşım 38. Lüleburgaz'da yaşıyorum. 4 Şubat'tan buyana Golf sahibiyim.

Hepinize saygılar sunarım.
Değerli Kemal Hocam,

Dostlar arasına hoş geldiniz.

Merhabalar,

Ben Uğur(32), istanbul'dan katılıyorum. Uzun zamandır golf tutkunu birisiyim, sipariş vermeden önce her bir satırını tek tek okuduğum, çok kaliteli ve yararlı bir site olmuş emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürler.

kubbs dedi:
Merhabalar,

Ben Uğur(32), istanbul'dan katılıyorum. Uzun zamandır golf tutkunu birisiyim, sipariş vermeden önce her bir satırını tek tek okuduğum, çok kaliteli ve yararlı bir site olmuş emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürler.
Hoş geldiniz hocam araç ne durumda yolda mi aldınız mı.

kubbs dedi:
Merhabalar,

Değerli Uğur Hocam,

Ne mutlu bizlere aradığınızı bulduysanız ve bulduğunuza memnun olduysanız.

Dostlar arasına hoş geldiniz...

yusuf dedi:
Merhabalar,

Hoş geldiniz hocam araç ne durumda yolda mi aldınız mı.
Hoşbulduk teşekkürler,

Siparişi temmuzda veriyoruz kısmetse.1.4 TSI BMT 125 PS DSG Highline Refleks Gümüş Panoramik tavan, Bi Xenon + gündüz farı ve ergoActive koltuk olacak kısmetse. Bi jant konusunda takıldım :)

silvershadow dedi:
Merhabalar,

Değerli Uğur Hocam,

Ne mutlu bizlere aradığınızı bulduysanız ve bulduğunuza memnun olduysanız.

Dostlar arasına hoş geldiniz...
çok teşekkür ederim Murat Hocam sağolun:)

merhabalar;

ismim Ender Trabzondan katılıyorum. Öğretmenim.  Golf 7 pasifik dizel dsg aracla aranızdayım. :D

Ender dedi:
merhabalar;

ismim Ender Trabzondan katılıyorum. Öğretmenim.  Golf 7 pasifik dizel dsg aracla aranızdayım. :D
Değerli Ender Hocam;

Aramıza hoş geldiniz.

Ender dedi:
merhabalar;

Hoş geldiniz hemşerim. Memleket trabzon mu

Merhaba muzun başkenti anamurdan sevgiler ben hasan yanar aslen konya/ taşkentliyim  esnafım 35 yaşındayım ticari araç kullanıcısıyım 10 aylık vw tranporter aracım var [ hiç otomobilim olmadı]hanıma araç almak için bir yola girdim (aslında  en çok benkullanırım) golf ün beni eski kasalarından beri çeken bir havası var bende o havaya katıldım donanım haberden buraya transfer oldum herkese iyi geceler

Moderatör tarafında düzenlendi:

bilmece dedi:
Merhaba muzun başkenti anamurdan sevgiler ben hasan yanar aslen konya/ taşkentliyim  esnafım 35 yaşındayım ticari araç kullanıcısıyım 10 aylık vw tranporter aracım var hanıma araç almak için bir yola girdim (aslında  en çok benkullanırım) golf ün beni eski kasalarından beri çeken bir havası var bende o havaya katıldım donanım haberden buraya tıransfer oldum herkese iyi geceler
Tekrardan hoş geldiniz hocam.

Geri
Üst Alt