Ben Kimim? / Tanışma Konusu

bilmece dedi:
Merhaba muzun başkenti anamurdan sevgiler ben hasan yanar aslen konya/ taşkentliyim  esnafım 35 yaşındayım ticari araç kullanıcısıyım 10 aylık vw tranporter aracım var [ hiç otomobilim olmadı]hanıma araç almak için bir yola girdim (aslında  en çok benkullanırım) golf ün beni eski kasalarından beri çeken bir havası var bende o havaya katıldım donanım haberden buraya transfer oldum herkese iyi geceler
Aramıza Hoş geldiniz Hasan Hocam...  ;)

evet merkezdeyim kalkınma da :D

biraz siteyi karıştırdım forumları falan şu Rain Closing olayını 14.10.2 sürümlü kablom ile yaptım ekranda 'yağmur dakapatma otomatik' yazsada sonuç alamadım. yada hemen denediğim için sonuç vermedi. harfiyen hepsini yaptım fakat sonuç yok. yarın yine deneyeceğim. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa iletişime geçebilirim.Teşekkürler

@Ender

Araçtan çıktıktan 5dk sonra aracın on camına şu dökün. Hemen dökmeyin.

Merhaba arkadaşlar. Adım Süleyman, 32 yaşındayım.  Öğretmenim. 26 aydır 1.2 TSI Comfortline kullanıcısıyım. İstanbul'da yaşıyorum. Adanalıyım.

Süleyman dedi:
Merhaba arkadaşlar. Adım Süleyman, 32 yaşındayım.  Öğretmenim. 26 aydır 1.2 TSI Comfortline kullanıcısıyım. İstanbul'da yaşıyorum. Adanalıyım.
Hoş geldiniz hocam. Baya uzun süre olmuş ;)

yusuf dedi:
Hoş geldiniz hocam. Baya uzun süre olmuş ;)
Hoşbulduk. Golf'le 2 yılı geride bıraktık ama ilk günkü heyecanla Golf'üme binmeye devam ediyorum :)

SATURNUS2015 dedi:
hocam hoşgeldin. forumumuzu nereden keşfettiniz?
Hoşbulduk hocam. Arada sırada donanım habere bakıyordum. Oradan bir link uzantısıyla keşfettim.  Birkaç gündür okuyordum yazılarınızı bugün de üye oldum.

SATURNUS2015 dedi:
hocam hoşgeldin. forumumuzu nereden keşfettiniz?
Hoşbulduk hocam. Arada sırada donanım habere bakıyordum. Oradan bir link uzantısıyla keşfettim.  Birkaç gündür okuyordum yazılarınızı bugün de üye oldum.
murat hocam çok iyi yapmış oraya link koymakla. :)
Sağolsun ;)

Merhabalar adım furkan 25 yaşındayım.  Aranıza Bursa'dan katılıyorum.  Bir tekstil firmasında pazarlamacılık yapıyorum. Donanımhaber ve golf tutkusundan katıldım aranıza.  Aracım Temmuz sonunda gelecek (1.4 tsı manuel Pasifik mavi highline+cam tavan+ anahtarsız giriş)

Furkan dedi:
Merhabalar adım furkan 25 yaşındayım.  Aranıza Bursa'dan katılıyorum.  Bir tekstil firmasında pazarlamacılık yapıyorum. Donanımhaber ve golf tutkusundan katıldım aranıza.  Aracım Temmuz sonunda gelecek (1.4 tsı manuel Pasifik mavi highline+cam tavan+ anahtarsız giriş)
Hoş geldiniz hocam. Ergo da olaymış 10-10 olurdu aracınız ;)

Böyle de yakacaktır ortalığı. Hayırlı olsun şimdiden.

Hoşbulduk hocam.  Teşekkür ederim.  U led ve ergo  2 olmazsa olmazı maalesef araca ekletemedik.  St nin söylediği sipariş kabul edildikten sonra değişiklik ve ilaveler yapılabiliyor cümlesi biraz içimize su serpmişti. Fakat St aradığında direk siparişimin kabul edildiğini ve üzerinde artık değişiklik yapılamaz cümlesi başımdan aşağı kaynar su etkisi yarattı zaten. 

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Furkan

Hayırlısı olsun hocam. İsterseniz arada vw canlı destekten araç sorun. Belki de tam aradığınız özelliklerde araç boştadır. Onu alırsınız ;)

Dün sordum hocam maalesef kimse siparişini iptal etmiyor dedi.  Ya satış politikası ya da benim kendi aracımdan caymamam için yapıyorlar

@Furkan

Hocam bayiye sormayın. Vw canlı destekten sorun. Araç siparişiniz olduğunu da söylemeyin ;)

Ayıp olur hocam bu sefer bizimle ilgilenen arkadaşa.  Yeteri kadar emek sarfetti bize Sağolsun.  Yusuf hocam ilginize çok teşekkür ediyorum

Geri
Üst Alt