Emin olun sizin arabayı da birisi çıkıp havada kapacaktırFurkan dedi:Ayıp olur hocam bu sefer bizimle ilgilenen arkadaşa. Yeteri kadar emek sarfetti bize Sağolsun. Yusuf hocam ilginize çok teşekkür ediyorum
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
Emin olun sizin arabayı da birisi çıkıp havada kapacaktırFurkan dedi:Ayıp olur hocam bu sefer bizimle ilgilenen arkadaşa. Yeteri kadar emek sarfetti bize Sağolsun. Yusuf hocam ilginize çok teşekkür ediyorum
Valla tam da istediğim Özelliklerde bir araç. Birde keyyles go+ ergo varsa tadından yenmez. Yarın ilk işim bayiyi aramak olacak Süleyman hocam ilginize ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Süleyman dedi:Yıl sonuna doğru bende arabayı değiştirme hayali kuruyorum bakalım nasip olursa. Bugün doğuş oto kartala gittim yakın zamanda gelecek pasifik mavi 1.4 tsi highline manuel + cam tavan + u led'li boşta araç vardı. İlgilenen olursa aklında bulunsun derim
Rica ederim hocam. Yukarıdaki yazdıklarınızı okuyunca paylaşmak istedim. İnşallah gönlünüze göre olur. Fiyat olarak en son 75750 tl dedi şatış temsilcisi. Aklınızda bulunsunFurkan dedi:Valla tam da istediğim Özelliklerde bir araç. Birde keyyles go+ ergo varsa tadından yenmez. Yarın ilk işim bayiyi aramak olacak Süleyman hocam ilginize ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Yıl sonuna doğru bende arabayı değiştirme hayali kuruyorum bakalım nasip olursa. Bugün doğuş oto kartala gittim yakın zamanda gelecek pasifik mavi 1.4 tsi highline manuel + cam tavan + u led'li boşta araç vardı. İlgilenen olursa aklında bulunsun derim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen Dediğiniz gibi yapıcam hocam eğer fiyat ve araç Hoşuma giderse alırız inşallahyusuf dedi:@Furkan
Hocam önce başka bir numaradan arayıp sorun boş araç var mı diye. Araç boşta ise telefonda son fiyat alın. Sonra kendi temsilcinizi arayın bir de ona sorun. Bakalım o ne diyecek.
Fiyat ve araç hoşunuza giderse alın aracı
Benim sipariş ettiğim araç için en son 75500 TL Demişti St. Arasında pek fark yok Hakkımızda Hayırlısı ne ise o olur inşallahSüleyman dedi:Rica ederim hocam. Yukarıdaki yazdıklarınızı okuyunca paylaşmak istedim. İnşallah gönlünüze göre olur. Fiyat olarak en son 75750 tl dedi şatış temsilcisi. Aklınızda bulunsunValla tam da istediğim Özelliklerde bir araç. Birde keyyles go+ ergo varsa tadından yenmez. Yarın ilk işim bayiyi aramak olacak Süleyman hocam ilginize ayrıca teşekkür etmek istiyorum.Yıl sonuna doğru bende arabayı değiştirme hayali kuruyorum bakalım nasip olursa. Bugün doğuş oto kartala gittim yakın zamanda gelecek pasifik mavi 1.4 tsi highline manuel + cam tavan + u led'li boşta araç vardı. İlgilenen olursa aklında bulunsun derim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoşbulduk ama Benim @ragipertas &: , en başta tapatalktan üye olduğum için bilgisayardan normal giriş yapamadım, mecbur yeni üyelik aldım ama eski şifremi bana gönderebilirseniz sıkıntıyı çözebileceğim çünkü forom tapatalkın şifresini kabul etmiyorSATURNUS2015 dedi:gecenin bu saatinde üye olma bahtiyarlığını yaşayan gayretli hocama hoşgeldiniz diyorum. s=friendship s=drunkard
@ragga
Şifrenizi sıfırlayabilirim hemen...ragga dedi:Hoşbulduk ama Benim @ragipertas &: , en başta tapatalktan üye olduğum için bilgisayardan normal giriş yapamadım, mecbur yeni üyelik aldım ama eski şifremi bana gönderebilirseniz sıkıntıyı çözebileceğim çünkü forom tapatalkın şifresini kabul etmiyorgecenin bu saatinde üye olma bahtiyarlığını yaşayan gayretli hocama hoşgeldiniz diyorum. s=friendship s=drunkard
@ragga
Zahmet olacak @ragipertas ın şifresini sıfırlayıp bana nasıl tekrar şifre alabileceğimi soylerseniz iyi olursilvershadow dedi:Şifrenizi sıfırlayabilirim hemen...Hoşbulduk ama Benim @ragipertas &: , en başta tapatalktan üye olduğum için bilgisayardan normal giriş yapamadım, mecbur yeni üyelik aldım ama eski şifremi bana gönderebilirseniz sıkıntıyı çözebileceğim çünkü forom tapatalkın şifresini kabul etmiyorgecenin bu saatinde üye olma bahtiyarlığını yaşayan gayretli hocama hoşgeldiniz diyorum. s=friendship s=drunkard
@ragga