Ben Kimim? / Tanışma Konusu

fatihan dedi:
merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. adım fatih, aracım 1.6 tdi dsg comfortline. edebiyatçıyım. 34 yaşındayım ve  bir çocuk babasıyım. istanbul sarıyerdenim.  Güzel paylaşımlar var, herkese iyi forumlar, siteyi kuran arkadaşa/lara teşekkürler.
Hoş geldiniz hocam. İftar etkinliğimiz ile ilgilenirseniz bilgim olsun;)

yusuf dedi:
merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. adım fatih, aracım 1.6 tdi dsg comfortline. edebiyatçıyım. 34 yaşındayım ve  bir çocuk babasıyım. istanbul sarıyerdenim.  Güzel paylaşımlar var, herkese iyi forumlar, siteyi kuran arkadaşa/lara teşekkürler.
Hoş geldiniz hocam. İftar etkinliğimiz ile ilgilenirseniz bilgim olsun;)
çok isterim gerçekten ama ramazanın şu son günlerini içeride geçirmeyi planladım. içeride derken forumda samimi bir hava sezinlediğim için söylemekte sıkıntı görmüyorum,  itikaf düşünüyorum bir camide:) ilgilenen olursa ben de beklerim:) yoksa kesin gelirdim. sarayburnundaki yeri biliyorum gayet güzel buluşma için.

newspeed dedi:
Selamlar herkese,

33 yaşındayım, İstanbul'da ikamet ediyorum ve 2014 model 1.6 tdi highline Golf'ümüz var.  :( '

Herkese iyi forumlar.
s=friendship

Aramıza hoş geldiniz Hocam.

fatihan dedi:
Değerli Hocam;

Hoş geldiniz dostlar arasına.. :)

silvershadow dedi:
Değerli Hocam;

Hoş geldiniz dostlar arasına.. :)
Teşekkürler hoşbulduk kardeşim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoş bulduk burda herkes birbirine yardimci olmak icin yarisiyor.

En iyi yaris yardimlasmada yarismak :)

Hepinize tesekkurler

Kılıç dedi:
Hoş bulduk burda herkes birbirine yardimci olmak icin yarisiyor.

En iyi yaris yardimlasmada yarismak :)

Hepinize tesekkurler

Bizler hayal ettik sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz dostlar...

Yeryüzünde tek geçer akçenin, akçe değil de paylaşım olduğuna inanıyoruz..

Sayenizde hayal gerçek oldu, gerçek ise gerçekten güzel oldu...

Herkese selamlar, ismim Özgür, 39 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum, hukukçuyum, bir hafta önce aldığım golf 7 1.4TSİ DSG 125PS Highline, Tungsten gri aracımla aranıza katıldım, paylaşımlarıyla golf sahibi olmayı daha da keyifli hale getiren tüm forumdaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Omdulger dedi:
Herkese selamlar, ismim Özgür, 39 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum, hukukçuyum, bir hafta önce aldığım golf 7 1.4TSİ DSG 125PS Highline, Tungsten gri aracımla aranıza katıldım, paylaşımlarıyla golf sahibi olmayı daha da keyifli hale getiren tüm forumdaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı olsun hocam. Aramıza hoş geldiniz.

Herkese selamlar öncelikle, daha aracımı almadım ama kısa sürede bende Golf'üme kavuşacağım. İlk otomobilim olucak, çoğu şeyi ilk defa sizler sayesinde deneyimliyorum. Aracım 1.2 TSİ Manuel Comfortline(Sürüş-Konfor paketi, Composition Media 6.5'', Metalik renk ''Pasifik Mavi'') olucak. İlk aracım olduğu için opsiyon alırken biraz acemice davrandım Işık-görüş paketini ekletmedim biraz pişmanlık var ama genel anlamda memnunum verdiğim siparişten.

İsmim Yağız, Ankara'da ikamet ediyorum, Üniversite öğrencisiyim, 21 yaşındayım.

@BoSs

Güle güle kullanın altınızda eskisin

ışık paketi sizi aman aman üzmesin

hayırlısı olsun deyin

@BoSs

Hocam ışık görüş sonradan halledilir dert etmeyin. Güzel seçim hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt