Ben Kimim? / Tanışma Konusu

byfortius dedi:
Merhaba,

Muhammed ŞAHİN - 28 / Bilgi Teknolojileri Uzmanı

VW Golf 1.2 Pasifik Mavi / Manuel + Sürüş Konfor Paketi + 17" Dijon Jant

Forumdan ve arkadaşların yorumlarından çok yararlandım, katkılarınız için teşekkür ediyorum :)
Bu güzel foruma hoşgeldiniz. Sizlerin de katkılarını sabırsızlıkla bekliyoruz  :( '

Herkese merhaba;

İsmim Mehmet, DH'den buraya gelenlerdenim. 28 yaşındayım evliyim bir de çocuğum var. Son 2 yıla kadar İstanbul'da yaşamama rağmen artık memleketim olan Edirne Keşan'da ikamet ediyorum ,esnafım. Mart ayından beri Golf kullanıcısıyım. Memnun oldum şimdiden.  :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler Hoşbuldum.@Orhan Hoca

KabileReisi dedi:
Herkese merhaba;

İsmim Mehmet, DH'den buraya gelenlerdenim. 28 yaşındayım evliyim bir de çocuğum var. Son 2 yıla kadar İstanbul'da yaşamama rağmen artık memleketim olan Edirne Keşan'da ikamet ediyorum ,esnafım. Mart ayından beri Golf kullanıcısıyım. Memnun oldum şimdiden.  :)
aramıza hoş geldiniz değerli hocam...

Nickiniz nedeniyle ne sizi unutmak ne de bir başkasıyla karıştırmak mümkün... &:

Teşekkür ederim. Aslında diğer tarafta pek aktif değildim sadece okuyarak öğrenmeye çalışıyordum fakat burada daha aktif olacağımı düşünüyorum. Nick konusuna gelince çocukluktan kalma diyelim uzun zamandır kullanıyorum değiştirmekte içime sinmiyor açıkcası :) @silvershadow

Merhabalar.ben selçuk 39 yaşındayım luleburgaz da ikamet ediyorum döküm sektöründe çalışıyorum 2012 golf tsi trendine aracimla burdayım.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

slck dedi:
Merhabalar.ben selçuk 39 yaşındayım luleburgaz da ikamet ediyorum döküm sektöründe çalışıyorum 2012 golf tsi trendine aracimla burdayım.

Hoş geldiniz hocam ;)

Teşekkür ederim herkese keyifli faydali forumlar.

slck dedi:

Değerli Hocam,

Dostlar arasına hoş geldiniz; )

Merhabalar ben Cem 28 yaşındayım yeni Evliyim ve mühendisim. Bursa da ikamet etmekteyim . Kısmetse haftaya bizimdir bir golfümüz olacak :)

Sevdikleriniz ile nice mutlu bayramlara

Sent from my iPhone using Tapatalk

concaptain dedi:
Merhabalar ben Cem 28 yaşındayım yeni Evliyim ve mühendisim. Bursa da ikamet etmekteyim . Kısmetse haftaya bizimdir bir golfümüz olacak :)

Hoşgeldiniz Hocam, sizede iyi bayramlar :)

concaptain dedi:

Aramıza hoş geldiniz hocam.

concaptain dedi:

Değerli Cem Hocam;

Aramıza hoş geldiniz.

Hayırlı olsun şimdiden... :)

Slm arkadaşlar ismim Muratsonad akar YAŞ 29 bankacıyım izmir Karşıyaka da yaşıyorum.donanımhaberde bir ara baya aktifim .cyberbrain nickli kişiyim 2013 golf7 higline Pasifik mavi modeli var.orhan hocam burdaymış sanırım donanımhaber deki kişi mi bilmiyorum tabi :)

Geri
Üst Alt