Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhaba arkadaşlar...İsmim Sokrates..TC Atina Büyükelçiliğinde ve dışişlerinde görev yaptım fakat işim gereği İstanbul'da ikamet ediyorum..Bu güzel forumu Silvershadow üstadımız sayesinde keşfettim..2014 model 1.2 DSG beyaz bir Golf'üm var..Bundan böyle sizinle Golf konusunda fikir alışverişi yapacağımız için çok mutluyum..Herkese sevgiler,saygılar..

mentalist dedi:
Merhaba arkadaşlar...İsmim Sokrates..TC Atina Büyükelçiliğinde ve dışişlerinde görev yaptım fakat işim gereği İstanbul'da ikamet ediyorum..Bu güzel forumu Silvershadow üstadımız sayesinde keşfettim..2014 model 1.2 DSG beyaz bir Golf'üm var..Bundan böyle sizinle Golf konusunda fikir alışverişi yapacağımız için çok mutluyum..Herkese sevgiler,saygılar..
Değerli Sokrates Hocam;

Ne iyi ettiniz de geldiniz.

sizi dostlar  arasında görmek bizi de mutlu edecek.

aramıza hoş geldiniz.

Gercekten sicak seviyeli bu forumda guzel bilgiler alacak ve zaman gectikce paylasimlar yapacagima inaniyorum. Tekrar hosbulduk :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli hocam, hoş geldiniz...

mentalist dedi:

@enpisagor

hocam sizi az çok biliyorum sanki ben. forumumuza renk katarsınız kendinizi tanıtirsaniz buradan.

can'li test? otopark.com? :)

maniax dedi:
@enpisagor

hocam sizi az çok biliyorum sanki ben. forumumuza renk katarsınız kendinizi tanıtirsaniz buradan.

can'li test? otopark.com? :)
Teşekkür ederim, cok sevindim.

Ismim Can Adanalıyım, Çukurova Üniversitesi Gıda mühendisliği Bölümünde yüksek lisans yapmaktayım ve otomobillere çok ilgiliyim, özellikle Volkswagenler, tabii golfün yeri her zaman ayrı gönlümde.

Boş zamanlarımda elimden geldiğince otomobil testleri yapıp, kendi YouTube kanalımda yayınlıyorum, otopark.com ve arabamedya.com 'da test Yazısı ile paylaşıyorum, [emoji106]

Golf tutkunu oldugumu söylemiştim dün elime ulaşan naçizane 1.2 aracım ile aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum,

Selam ve Sevgilerimle.
5f21a90217d233ee3e6c1b8ca8cce420.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt