Ben Kimim? / Tanışma Konusu

@enpisagor

inanin otopark.com da testiniz gelsin diye bekliyordum hep. çok kibar ve güzel bir üslubunuz var. demek en son 1.2 tsi manuel sizinmis. ben şahsım adına burada olmanızdan çok mutlu oldum. Hoşgeldiniz tekrar, aracınız da hayırlı olsun insallah

@maniax

Bende siz gibi değerli dostlarla birlikte olmaktan çok mutluyum, teşekkür ederim, 1.2 euro 6 olunca eskiyi satıp Hemde Sıfırlamis oldum, yakın zamanda 110 luk farkı içinde bir video çekmeyi düşünüyorum [emoji5]️ , tekrar cok teşekkür ederim, Adana'ya yolunuz düşerse artık bir Can Kardeşiniz var, basımın üzerinde yeriniz var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
enpisagor dedi:
@enpisagor

hocam sizi az çok biliyorum sanki ben. forumumuza renk katarsınız kendinizi tanıtirsaniz buradan.

can'li test? otopark.com? :)
Teşekkür ederim, cok sevindim.

Ismim Can Adanalıyım, Çukurova Üniversitesi Gıda mühendisliği Bölümünde yüksek lisans yapmaktayım ve otomobillere çok ilgiliyim, özellikle Volkswagenler, tabii golfün yeri her zaman ayrı gönlümde.

Boş zamanlarımda elimden geldiğince otomobil testleri yapıp, kendi YouTube kanalımda yayınlıyorum, otopark.com ve arabamedya.com 'da test Yazısı ile paylaşıyorum, [emoji106]

Golf tutkunu oldugumu söylemiştim dün elime ulaşan naçizane 1.2 aracım ile aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum,

Selam ve Sevgilerimle.
5f21a90217d233ee3e6c1b8ca8cce420.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli Can Hocam;

Videolarınızı ben de seyrettim. DH'den tanıyorum sizi.

Video köşemizde linklerini paylaşabilirsiniz.

Hoş geldiniz dostlar arasına. =)

Hoşgeldiniz.

"Golf mühendis mantığıyla tercih edilen bir araç" sözümü doğrulayan bir forum üyemiz daha  s=clever

@enpisagor  Hoşgeldiniz,otopark.com dan ben de sizi hatırladım şu an :'(

yenerhoca dedi:
@silvershadow

murat hocamın aküde elektrik kaçağı var var galiba  &:
Siz onu yollarda gazlarken görün bir de...

Görenler anlattı ben kendisini tanımadan önce tesadüfen

Hakikaten yıldırım gibiymiş..@Muratsonad

@enpisagor

Hocam hoş geldiniz. Testlerinizi zevkle izlemiştim. Ve yusuf terzi adı ile yorum da yazmıştım. Aramıza katilmaniza çok sevindim.

alper32 dedi:
Hoşgeldiniz.

"Golf mühendis mantığıyla tercih edilen bir araç" sözümü doğrulayan bir forum üyemiz daha  s=clever
Aynen , bende mühendisim 

Kalite insanı çekiyor :)

Hoşgeldiniz :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cümleten hoşbuldum dostlar :) Kaliteli insanlarla beraber Golf tutkusunu paylaşmak gerçekten güzel ve özel hissettiriyor kendini..

Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza Antalyadan katılıyorum... Golf 7 1.4 TSI 125Hp Manuel siparişimizi oluşturduk, Eylül 1. veya 2. hafta teslimat yapılacak...

Sabırla bekliyorum...

Civic Hb 1.8 I-shift 140hp kullanıcısıyım, bilmiyorum Golfe geçişle iyi mi yaptık kötü mü yaptık  :D

Herkese dertsiz sürüşler...

bacey dedi:
Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza Antalyadan katılıyorum... Golf 7 1.4 TSI 125Hp Manuel siparişimizi oluşturduk, Eylül 1. veya 2. hafta teslimat yapılacak...

Sabırla bekliyorum...

Civic Hb 1.8 I-shift 140hp kullanıcısıyım, bilmiyorum Golfe geçişle iyi mi yaptık kötü mü yaptık  :D

Herkese dertsiz sürüşler...
Hoşgeldiniz Hocam, en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah aracınıza, doğru karar vermişsiniz pişman olmazsınız :)

Geri
Üst Alt