Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Hoşbuldum arkadaşlar,

Eksik olmayın...

Bu arada Golf, Golf 4ten beri sevdiğim bir araçtır...Golf 5 her ne kadar sevilmese de ben daha çok sevmiştim...Golf 6 ile Golf 4e dönüş yorumlarını takip ettim...Golf 7ye de sahip olmak nasip olacak hayırlısı ile...

@silvershadow  @Furkan

Merhabalar

Siteye kayıt olduktan sonra şehir dışına çıkmak durumunda kaldım , anca fırsat bulup yazıyorum.

Tekirdağ da yaşıyorum ismim Levent  35 yaşında evli ve 2 yaşında bir oğlu olan Golf tutkunuyum.

Şirket aracım olarak da 2014 Skoda Octi 1.6 tdi DSG kullanmaktayım. Hanıma adı altında aldığım 1.2 TSi Comf Dsg Tornado Kırmızısı araca sahibim.

Herkese merhaba

Athloon dedi:
Merhabalar

Siteye kayıt olduktan sonra şehir dışına çıkmak durumunda kaldım , anca fırsat bulup yazıyorum.

Tekirdağ da yaşıyorum ismim Levent  35 yaşında evli ve 2 yaşında bir oğlu olan Golf tutkunuyum.

Şirket aracım olarak da 2014 Skoda Octi 1.6 tdi DSG kullanmaktayım. Hanıma adı altında aldığım 1.2 TSi Comf Dsg Tornado Kırmızısı araca sahibim.

Herkese merhaba
hayırlı olsun hoşgeldiniz hocam bizim arkadasta hanıma almış golfu kızcagız 4 aydır sadece 1 kere binebilmiş..arkadas bırakmıyor arabayı  :D

@reko

İnanırım Hocam, Bizim hanımm uzun yıllardır araç kullanmadığından henüz cesareti gemedi, sanırım bizde de durum aynı olacak.Bu durumdan  şikayetçi miyim Kesinlikle HAYIR :)

Değerli hocam, hoş geldiniz... Ben de hanıma diye Beetle aldım ondan çok sürdüm sizi çok iyi anlıyorum &:

Athloon dedi:
Merhabalar

Herkese merhaba

Athloon dedi:
@reko

İnanırım Hocam, Bizim hanımm uzun yıllardır araç kullanmadığından henüz cesareti gemedi, sanırım bizde de durum aynı olacak.Bu durumdan  şikayetçi miyim Kesinlikle HAYIR :)
bu durumun tek acıklaması var: golf tutkusu :D

Athloon dedi:
Merhabalar

Herkese merhaba
Değerli Levent Hocam;

Dostlar arasına hoş geldiniz.

Tornado kırmızısı;

kesinlikle eşinizin zevki olmalı;

yoksa kıskanç bir eşin size uygun görebileceği bir renk olmaktan uzak, oldukça dikkat çeken bir renk..

Fakat o nasıl bir tondur nasıl bir canlı renktir ancak canlı canlı görünce anlamak mümkün olan pasifik mavi gibi nadide renklerdendir.

Size mutluluklar uzun ve keyifli kilometreler dilerim.. Hem hayat yolunda hem Golf'ünüzle tozunu attırdığınız kara yolunda... ;) ..

silvershadow dedi:
Merhabalar

Herkese merhaba
Değerli Levent Hocam;

Tornado kırmızısı;

yoksa kıskanç bir eşin size uygun görebileceği bir renk olmaktan uzak, oldukça dikkat çeken bir renk..

Fakat o nasıl bir tondur nasıl bir canlı renktir ancak canlı canlı görünce anlamak mümkün olan pasifik mavi gibi nadide renklerdendir.

Size mutluluklar uzun ve keyifli kilometreler dilerim.. Hem hayat yolunda hem Golf'ünüzle tozunu attırdığınız kara yolunda... ;) ..
Üstad sizin süreçten bilginiz var :)

Renk çok canlı ve hoş. Boya koruma için sizin engin bilgilerinizi bekliyorum.

Athloon dedi:
Merhabalar

Herkese merhaba
Değerli Levent Hocam;

Tornado kırmızısı;

Üstad sizin süreçten bilginiz var :)

Renk çok canlı ve hoş. Boya koruma için sizin engin bilgilerinizi bekliyorum.
İstanbul'daysanız Bostancı Şubesinde Forum indirimimizden faydalanabilirsiniz.

Hatta yeni alınan araçlar için yapılan Diamond Glass paketinin uygulamasını  belli bir süre içerisinde yapılırsa  indirimli yapıyorlar.

@Athloon  Hoş geldiniz Levent hocam ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar. Adım eren 26 yaşındayım istanbul Kartal'da ikamet etmekteyim.

Toyota auris makyajlı kasa 2011-2012 bakarken focus 3 dizel HB , honda civic derken Kendimi Golf serüveni içinde buldum. Aslında çevremdekilerin ısrarla Leon al demelerine rağmen 2 aracın içinede bindikten sonra Kafamda artık sadece GOLF var :)

Şuan aracım marmara denizi ortalarında sanırım bu gece Efesan'da olacak :)

Aracımdan bahsetmek gerekirse Bütçe kısıtlı olduğundan dolayı ve yeni sipariş versem minimum 3 ay ( hatta bazı bayiler aralık sonu dahi dedi ) sürecekti. Bende malum bayi siparişleri içerisinde aradım mevcut olanlardan.

U Led bi-xenon içimde kalsada artık başka bir araç buldum nasip kısmet işi diyelim :)

Mevcut gelecek olan aracıma gelirsek ;

1.2 TSİ Comfortline manuel = Pasifik Mavi + Kum beji iç döşeme + sürüş comfor paketi + ışık görüş paketi + 5.8'' zımbırtı ekran :) ( ha unutmadan 4 mevsim Lastik ile geliyor  s=s17

Ne dersiniz araç hakkında sanırım haftaya kavuşacağız kendisi ile :)

Bu arada PASİFİK MAVİ için tüm kullanıcıların yorumları olumlu yönde bakalım bugüne kadar hep beyaz sevdası içindeydim bu sefer böyle oldu.

Çok uzattım herhalde Hepinize Selam olsun :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
CMasteR dedi:
Merhaba arkadaşlar. Adım eren 26 yaşındayım istanbul Kartal'da ikamet etmekteyim.

Toyota auris makyajlı kasa 2011-2012 bakarken focus 3 dizel HB , honda civic derken Kendimi Golf serüveni içinde buldum. Aslında çevremdekilerin ısrarla Leon al demelerine rağmen 2 aracın içinede bindikten sonra Kafamda artık sadece GOLF var :)

Şuan aracım marmara denizi ortalarında sanırım bu gece Efesan'da olacak :)

Aracımdan bahsetmek gerekirse Bütçe kısıtlı olduğundan dolayı ve yeni sipariş versem minimum 3 ay ( hatta bazı bayiler aralık sonu dahi dedi ) sürecekti. Bende malum bayi siparişleri içerisinde aradım mevcut olanlardan.

U Led bi-xenon içimde kalsada artık başka bir araç buldum nasip kısmet işi diyelim :)

Mevcut gelecek olan aracıma gelirsek ;

1.2 TSİ Comfortline manuel = Pasifik Mavi + Kum beji iç döşeme + sürüş comfor paketi + ışık görüş paketi + 5.8'' zımbırtı ekran :) ( ha unutmadan 4 mevsim Lastik ile geliyor  s=s17

Ne dersiniz araç hakkında sanırım haftaya kavuşacağız kendisi ile :)

Bu arada PASİFİK MAVİ için tüm kullanıcıların yorumları olumlu yönde bakalım bugüne kadar hep beyaz sevdası içindeydim bu sefer böyle oldu.

Çok uzattım herhalde Hepinize Selam olsun :)
Hoş geldiniz,hayırlı uğurlu olsun...Pasifik mavi ayrı bir karizma...

Geri
Üst Alt