Ben Kimim? / Tanışma Konusu

bacey dedi:
Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza Antalyadan katılıyorum... Golf 7 1.4 TSI 125Hp Manuel siparişimizi oluşturduk, Eylül 1. veya 2. hafta teslimat yapılacak...

Sabırla bekliyorum...

Civic Hb 1.8 I-shift 140hp kullanıcısıyım, bilmiyorum Golfe geçişle iyi mi yaptık kötü mü yaptık  :D

Herkese dertsiz sürüşler...
Değerli Hocam,

Kararınızın hayırlı olmasını diliyorum.

Teslim aldıktan sonra Kararınızın doğruluğunu her gün görecek ve hiç alışık olmadığınız sürüş konforuyla kendinizi şımartacaksınız.

Dostlar arasına hoş geldiniz.

@bacey Hoşgeldiniz,2010 da sıfır civic sedan almıştım,o kasa yakışıklıydı ama malesef 7 ay sonra sattım(hayal kırıklığı ile)...Golf kalite olarak kompakt segmentin lideridir...Bence doğru karar... :'(

@silvershadow @umut @yusuf  @Orhan Hoca

Hoşbuldum, teşekkür ederim, hatırlayıp tanınmak çok güzel, gecen gün aracı teslim alırken biri beni Durdurup ben seni tanıyorum dedi [emoji16] cok değişik oldum[emoji5]️

vVdeo Bölümü'nü telefondan bulamadım [emoji5]️yanlis yere ekleyip hataya neden olmak istemem,  tabii ki seve seve paylaşırım tümünü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek tek herbirinize teşekkür ediyorum arkadaşlar,

Samimi karşılama için de ayrıca memnuniyetimi ifade etmek istiyorum...

Doğrusu soğuk karakterli Alman araçları kullananları bu denli sıcak bulmak beni şaşırttı :)

Havalardan olMAsa gerek :)

İlk aracımdan bana kalan en büyük miras, markasına sevdalı arkadaşlarımla sürdürdüğüm dostluk!

Her ne kadar aracımı satalı yıllar olsa da , onlar da hallerinden memnun olacaklar ki ;MCTdeki MOD görevimizden bizi hala şutlamadılar...  &:

Aslında sıkı bir Japoncuyum :)

Mitsubishi Colt (yaklaşık 5 yıl kullandım,sattım), Honda Civic 1.8 Hb (2 yıldan fazladır kullanıyorum) gerçekten memnun olduğum araçlarım...

Sorunsuzluk merkezli bir tüketici anlayışım var, bu yüzden DSG bile sipariş edEmedim...

Golf için konfor anlamında kesinlikle şüphem yok ... Aynı şüphesizliğin sorunszuk anlamında da beni memnun etmesini umuyorum...

Bu vesile ile tekrar herkese dertsiz sürüşler diliyorum...

@bacey

Hosgeldiniz Civic i uzun dönem kullanma fırsatım olmadı ama çok keyifli bi araç olduğunu biliyorum.  Ilk aracım civic olsun çok istedim ama sonunda kendimizi Vw bayisinde bulduk :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Onur

Teşekkür ederim Onur Bey Kardeşim,

Japon araçları (forumun hışmına uğramam inş :) ) genelde zevkli oluyor... Civic de bunlardan biri... Golf 7den de keyif alacağımı düşünüyorum en azından umuyorum  :D Çok mu şey istiyorum  &:

bacey dedi:
Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza Antalyadan katılıyorum... Golf 7 1.4 TSI 125Hp Manuel siparişimizi oluşturduk, Eylül 1. veya 2. hafta teslimat yapılacak...

Sabırla bekliyorum...

Civic Hb 1.8 I-shift 140hp kullanıcısıyım, bilmiyorum Golfe geçişle iyi mi yaptık kötü mü yaptık  :D

Herkese dertsiz sürüşler...
Sayın hocam;

Öncelikle aracınız hayırlı olsun :)

Verdiğiniz kararın doğruluğunu, golf tutkusu forum sitesindeki tüm üstad arkadaşların samimiyeti ve içtenliği bir nebze olsun kanıtlıyordur.  Artı  golfü genel olarak kullanan üstadların çoğunluğu mühendis menşeili oldukları için Gönül rahatlığı ile Alıp kullanılabilecek ender araçlardan biridir kendileri.  :)

1.4 tsı manuel highline. (Pasifik mavi.  Cam tavan+keyyles entry)

Moderatör tarafında düzenlendi:
bacey dedi:
Tek tek herbirinize teşekkür ediyorum arkadaşlar,

Samimi karşılama için de ayrıca memnuniyetimi ifade etmek istiyorum...

Doğrusu soğuk karakterli Alman araçları kullananları bu denli sıcak bulmak beni şaşırttı :)

Havalardan olMAsa gerek :)

İlk aracımdan bana kalan en büyük miras, markasına sevdalı arkadaşlarımla sürdürdüğüm dostluk!

Her ne kadar aracımı satalı yıllar olsa da , onlar da hallerinden memnun olacaklar ki ;MCTdeki MOD görevimizden bizi hala şutlamadılar...  &:

Aslında sıkı bir Japoncuyum :)

Mitsubishi Colt (yaklaşık 5 yıl kullandım,sattım), Honda Civic 1.8 Hb (2 yıldan fazladır kullanıyorum) gerçekten memnun olduğum araçlarım...

Sorunsuzluk merkezli bir tüketici anlayışım var, bu yüzden DSG bile sipariş edEmedim...

Golf için konfor anlamında kesinlikle şüphem yok ... Aynı şüphesizliğin sorunszuk anlamında da beni memnun etmesini umuyorum...

Bu vesile ile tekrar herkese dertsiz sürüşler diliyorum...
İstediğiniz sevmekte sakınca yok bizler için.

fanatizm ve abartılı sahiplenme  duygusu burada bulunmuyor.

Vw iyidir hoştur ama hataları vardır ve olacaktır.

Bu hatalar başarısının önüne geçerse ondan vaz geçeriz elbette mantık sahibi insanlar olarak.

İkinci eldeki başarısı onu zevk için harcanan para olmaktan çıkartıp yatırıma dönüştürüyor ki avantajlarından en önemlisi ve benim gibi orta gelirlilerin sıkışarak dahi olsa Golf'ü tercih etmelerindeki asli sebeplerden biri.

Fiyat performans oranı yüksekliği,

ekonomik motor,

Sürüş keyfi,

yaygın ve etkin servis

tercih etmemizdeki nedenlerden sadece bazıları.

Zevkler farklı ve öncelikler bu denli değişik olmasa tek tip araba kullanır giderdik...

Fakat İnsan kişiselleştirmek , herkeste olmayan şeyler de sahip olmak isterse bu kadar seçeneği bu fiyata C segmenti bir araçta bulabilmek oldukça zor ama eğer varsa zaten gider onu alır.

Bizim ortak paydamız paylaşım ve dostluk ruhudur.

Markalar insanları saygın yapmaz ve Golf'ün dostları bir araya getirmek ve konu nesnesi ile paylaşım ve dostluğa vesile olmaktan öte anlamı yoktur.

Hangi markayı sevdiğiniz bunu değiştirmez Hocam

Dostlar arasına hoş geldiniz.

enpisagor dedi:
@silvershadow @umut @yusuf  @Orhan Hoca

Hoşbuldum, teşekkür ederim, hatırlayıp tanınmak çok güzel, gecen gün aracı teslim alırken biri beni Durdurup ben seni tanıyorum dedi [emoji16] cok değişik oldum[emoji5]️

vVdeo Bölümü'nü telefondan bulamadım [emoji5]️yanlis yere ekleyip hataya neden olmak istemem,  tabii ki seve seve paylaşırım tümünü.

Burada Hocam

http://www.golftutkusu.com/volkswagen-grubu-marka-inceleme-volkswagen-audi-seat-skoda/

@silvershadow

Teşekkür ederim, hemen ilk testi ekledim [emoji5]️

enpisagor dedi:
@enpisagor

hocam sizi az çok biliyorum sanki ben. forumumuza renk katarsınız kendinizi tanıtirsaniz buradan.

can'li test? otopark.com? :)
Teşekkür ederim, cok sevindim.

Ismim Can Adanalıyım, Çukurova Üniversitesi Gıda mühendisliği Bölümünde yüksek lisans yapmaktayım ve otomobillere çok ilgiliyim, özellikle Volkswagenler, tabii golfün yeri her zaman ayrı gönlümde.

Boş zamanlarımda elimden geldiğince otomobil testleri yapıp, kendi YouTube kanalımda yayınlıyorum, otopark.com ve arabamedya.com 'da test Yazısı ile paylaşıyorum, [emoji106]

Golf tutkunu oldugumu söylemiştim dün elime ulaşan naçizane 1.2 aracım ile aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum,

Selam ve Sevgilerimle.
5f21a90217d233ee3e6c1b8ca8cce420.jpg

Değerli hocam;

Hoşgeldiniz.  Aracınız hayırlı olsun.  Kazasız,belasız iyi Günler'de kullanmamız dileği ile :)

Furkan dedi:
@enpisagor

hocam sizi az çok biliyorum sanki ben. forumumuza renk katarsınız kendinizi tanıtirsaniz buradan.

can'li test? otopark.com? :)
Teşekkür ederim, cok sevindim.

Ismim Can Adanalıyım, Çukurova Üniversitesi Gıda mühendisliği Bölümünde yüksek lisans yapmaktayım ve otomobillere çok ilgiliyim, özellikle Volkswagenler, tabii golfün yeri her zaman ayrı gönlümde.

Boş zamanlarımda elimden geldiğince otomobil testleri yapıp, kendi YouTube kanalımda yayınlıyorum, otopark.com ve arabamedya.com 'da test Yazısı ile paylaşıyorum, [emoji106]

Golf tutkunu oldugumu söylemiştim dün elime ulaşan naçizane 1.2 aracım ile aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum,

Selam ve Sevgilerimle.
5f21a90217d233ee3e6c1b8ca8cce420.jpg

Değerli hocam;

Hoşgeldiniz.  Aracınız hayırlı olsun.  Kazasız,belasız iyi Günler'de kullanmamız dileği ile :)

Cok teşekkür ederim [emoji5]️

@fcsrn

Teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt