Ben Kimim? / Tanışma Konusu

CMasteR dedi:
Merhaba arkadaşlar. Adım eren 26 yaşındayım istanbul Kartal'da ikamet etmekteyim.

Toyota auris makyajlı kasa 2011-2012 bakarken focus 3 dizel HB , honda civic derken Kendimi Golf serüveni içinde buldum. Aslında çevremdekilerin ısrarla Leon al demelerine rağmen 2 aracın içinede bindikten sonra Kafamda artık sadece GOLF var :)

Şuan aracım marmara denizi ortalarında sanırım bu gece Efesan'da olacak :)

Aracımdan bahsetmek gerekirse Bütçe kısıtlı olduğundan dolayı ve yeni sipariş versem minimum 3 ay ( hatta bazı bayiler aralık sonu dahi dedi ) sürecekti. Bende malum bayi siparişleri içerisinde aradım mevcut olanlardan.

U Led bi-xenon içimde kalsada artık başka bir araç buldum nasip kısmet işi diyelim :)

Mevcut gelecek olan aracıma gelirsek ;

1.2 TSİ Comfortline manuel = Pasifik Mavi + Kum beji iç döşeme + sürüş comfor paketi + ışık görüş paketi + 5.8'' zımbırtı ekran :) ( ha unutmadan 4 mevsim Lastik ile geliyor  s=s17

Ne dersiniz araç hakkında sanırım haftaya kavuşacağız kendisi ile :)

Bu arada PASİFİK MAVİ için tüm kullanıcıların yorumları olumlu yönde bakalım bugüne kadar hep beyaz sevdası içindeydim bu sefer böyle oldu.

Çok uzattım herhalde Hepinize Selam olsun :)
Değerli Eren Hocam;

Dostlar arasına hoş geldiniz.

Bence renk ve donanım seçiminiz gayet güzel.

Uzun yıllar zevkle binebileceğinizi eminim.

Gönül isterdi ki Gündüz Ledli Bi-Xenon farlara sahip olsun ama bu kadar ay beklemektense mevcut seçenekler arasında en uygun olanı tercih ettiğinizi düşünüyorum.

Şimdiden hayırlı olsun

Hayırlı olsun Eren hocam :)

1.4 tsı manuel highline. (Pasifik mavi.  Cam tavan+keyyles entry)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar :) Dün mesajımı yazdığım sırada Gemi EFESAN'a yanaşıyordu. artık araç istanbulda geldi :) Bakalım ST pazartesi günü kesin arar detaylı konuşuruz :)

@CMasteR

Hoş geldin eren hocam. Mavi en yakışan renklerden biri ;) opsiyonlar da gayet güzel.

yusuf dedi:
@CMasteR

Hoş geldin eren hocam. Mavi en yakışan renklerden biri ;) opsiyonlar da gayet güzel.
Teşekkür ediyorum. Opsiyonlar yeterli fakat bi uled olsa tadından yenmezdi.. Fakat sıra beklememek için hali hazır gelecek olanlardan seçmek zorunda kaldık en iyisi bu oldu. napalım kısmet artık.

Beyaz halojen ampul takılıyormu bizim araçlara maliyeti nedir bilgisi olan var mı :)

Herkes Merhabalar

Ben semih, makine mühendisiyim.. Ankara'da ikamet ediyorum.2013 model 1.4 TSI Higline Tungsten gri Golf'üm var.Siteye Murat beyin daveti üzerine kayıt oldum fakat ailevi rahatsızlıklardan dolayı bir türlü aktif durumda olamadım ve bir golf tutkunu olarak tekrardan kendimi tanıtmak istedim...

Herkese saygılar ve selamlar ....

kimi-emd dedi:
Herkes Merhabalar

Ben semih, makine mühendisiyim.. Ankara'da ikamet ediyorum.2013 model 1.4 TSI Higline Tungsten gri Golf'üm var.Siteye Murat beyin daveti üzerine kayıt oldum fakat ailevi rahatsızlıklardan dolayı bir türlü aktif durumda olamadım ve bir golf tutkunu olarak tekrardan kendimi tanıtmak istedim...

Hoş geldiniz hocam.

yusuf dedi:
Herkes Merhabalar

Hoş geldiniz hocam.
Hoş bulduk  yusuf hocam

kimi-emd dedi:
Herkes Merhabalar

Değerli Semih Hocam;

Dostlar arasına hoş geldiniz.

Sizi her daim katılımcı olarak da görmeyi isteriz :'(

kimi-emd dedi:
Herkes Merhabalar

Hoşgeldiniz Hocam :)

Hoşbulduk Murat Hocam @silvershadow inşallah her daim katılımcı olmak ve faydamın olması dileğiyle,

Hoşbulduk Eren hocam @fcsrn 

Merhaba, adım murat.

33 yaşındayım, grafikerim, istanbulda yaşıyorum, 1 çocuk babasıyım.

hekir dedi:
Merhaba, adım murat.

33 yaşındayım, grafikerim, istanbulda yaşıyorum, 1 çocuk babasıyım.
Değerli Murat Hocam;

Golf tutkunlarının arasına hoş geldiniz.

Geri
Üst Alt